خانه داریسبک زندگی

اسپرسو کن پانا چیست؟ دستور العملی بی نقص با خامه فرم گرفته خانگی

به دنبال راهی برای درمان خود با دوز عالی کافئین و مقداری شیرینی خامه ای هستید؟ از این که طرز تهیه اسپرسو پانا چقدر آسان است شگفت زده خواهید شد – و حتی بیشتر تحت تأثیر طعم خوشمزه آن قرار خواهید گرفت.

با من همراه باشید تا به این دستور العمل ساده اما بسیار رضایت بخش بپردازیم و حتی در این فرآیند طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگی را بیاموزیم.

 

اسپرسو کن پانا چیست؟

Espresso con Panna یک نوشیدنی ایتالیایی است که با دو شات اسپرسو که روی آن خامه زده شده تهیه می شود.

در مورد منشأ آن، بحث هایی در مورد اینکه آیا اولین بار در وین، آلمان یا ترکیه آغاز شد وجود دارد. حتی بسته به کشور نام های مختلفی دارد:

  • کافه وین برای ایالات متحده
  • کافه Viennois برای انگلستان و فرانسه
  • Franziskaner برای وین

چیزی که این نوشیدنی را مورد علاقه مردم قرار می دهد، سادگی “شیرین” آن است. تضاد بین تلخی یک شات اسپرسو و شیرینی خامه روی آن تعادلی غیرقابل مقاومت ایجاد می کند که شما را بیشتر ترغیب می کند.

نحوه مصرف آن نیز جالب است. شما می توانید انتخاب کنید:

  • ابتدا خامه فرم گرفته را بخورید و بعد از آن اسپرسو را بنوشید.
  • خامه فرم گرفته را داخل اسپرسو بریزید و با هم بنوشید.

دستور آشپزی اسپرسو کن پانا

1- اسپرسو خود را دم کنید.

2- خامه فوم گرفته را اضافه کنید.

تهیه خامه فوم گرفته خانگی

1- خامه و شیرین کننده را در یک کاسه ترکیب کنید.

2- مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود.

3- مواظب باشید خامه سفت نشود.

از نظر درجه سختی، 2 روش برای تهیه این نوشیدنی وجود دارد. راه آسان آن با خامه فرم گرفته از فروشگاه است و راه وقت گیرتر با خامه فرم گرفته خانگی است. در هر صورت، این دستور غذا حتی برای کسانی که در درست کردن اسپرسو تازه کار هستند، مشکلی ندارد. این فقط به چند ابزار ضروری نیاز دارد. زمان آماده سازی نیز حداقل است. از ابتدا تا انتها، نباید بیش از 5 دقیقه طول بکشد.

من شخصاً گاهی این نوشیدنی را بعد از شام به عنوان جایگزین دسر می‌نوشم، زیرا لمس شیرینی به کاهش هوس‌هایم کمک می‌کند بدون اینکه خیلی سنگین یا سیرکننده باشد. به علاوه، گاهی اوقات در مقایسه با قهوه معمولی، مانند یک نوشیدنی شیک به نظر می رسد، که برای ما مهمانان عالی است.

espresso con panna coffee

تجهیزات و مواد لازم برای اسپرسو کن پانا

در اینجا همه چیزهایی که برای ایجاد این اسپرسو با خامه نیاز دارید آمده است.

برای اسپرسو پانا پایه:

  • دستگاه اسپرسوساز: برای تهیه اسپرسوی خود می توانید از دستگاه یا از هر روش دیگری به سبک اسپرسو استفاده کنید.
  • 18 گرم دانه قهوه تازه برشته شده: دانه های تازه همیشه بهتر از دانه های قدیمی هستند، اما حداقل 1 هفته پس از تاریخ برشته شدن صبر کنید.
  • آب فیلتر شده: برای تهیه اسپرسو.
  • خامه فرم گرفته: خرید از فروشگاه راحت است، اما می توانید خودتان خامه فرم گرفته بهتری درست کنید.
  • همزن برقی: می‌توانید با دست هم بزنید، اما زمان بیشتری طول می‌کشد و تلاش بیشتری نسبت به آن چیزی است که احتمالاً می‌خواهید برای یک نوشیدنی صرف کنید.
  • کاسه بزرگ
  • 200 میلی لیتر خامه فرم گرفته
  • شکر یا شیرین کننده (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری برای خانواده من مفید است، اما می توانید بیشتر یا کمتر اضافه کنید.
  • عصاره وانیل (اختیاری)
  • کیسه پایپینگ خامه ای با نوک ویلتون 1M (اختیاری): برای سرو زیبای خامه فرم گرفته تازه درست شده خود، در غیر این صورت آن را با قاشق روی اسپرسو بریزید.

espresso con panna

راهنمای گام به گام درست کردن اسپرسو کن پانا

1. خامه فرم گرفته خانگی خود را آماده کنید

اگر می خواهید بیشتر از این زحمت بکشید، به جای خرید خامه فرم گرفته از فروشگاه، خودتان آن را درست کنید. من هرگز نمی‌فهمم که چرا فروشگاه‌ها این همه مواد غیر ضروری دارند، در حالی که درست کردن آن در خانه بسیار آسان و بسیار سالم‌تر است. در اینجا به این صورت است:

  • خامه غلیظ و هر نوع شیرین کننده ای که استفاده می کنید را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن دستی یا همزن برقی هم بزنید تا قله های نرم تشکیل شود. به یاد داشته باشید که آهسته شروع کنید و به تدریج سرعت را با همزن برقی افزایش دهید، در غیر این صورت پاشیده می شود.

احتمالاً بیشتر از آنچه در حال حاضر نیاز دارید خامه فرم گرفته درست می کنید، بنابراین بقیه را در یخچال بگذارید و ظرف چند روز استفاده کنید.

2. کیسه پایپینگ خامه ای خود را آماده کنید

کیسه پایپینگ خامه ای خود را با نوک Wilton 1M قرار دهید. من از یک فنجان یا یک لیوان برای حمایت از کیسه استفاده می کنم و آن را به حالت عمودی قرار می دهم تا هنگام استفاده از قاشق در خامه، دستانم آزاد بماند.

زمانی که خامه آماده شد، آن را در یخچال قرار دهید تا قهوه را آماده کنید.

3. دو شات اسپرسو خود را دم کنید

مصرف اسپرسو نیاز به دبل دارد، نه یک اسپرسو تک. حجم دقیق آن به میزان قوی بودن آن بستگی دارد، اما باید بین 50 تا 60 گرم اسپرسو باشد.

همانطور که اشاره کردم، برای تهیه اسپرسو می توانید از دستگاه اسپرسوساز، موکا پات یا حتی ایروپرس استفاده کنید.

اندازه آسیاب دانه های قهوه شما به روشی که استفاده می کنید بستگی دارد.

4. خامه را اضافه کنید

زمان روکش امضا فرا رسیده است. نوک آن را در کنار فنجان خود بچسبانید و خامه را به صورت مارپیچ روی اسپرسوی خود لوله کنید تا الگوی درستی داشته باشد.

اسپرسو کان پانا را در چه فنجانی باید سرو کرد؟

یک Espresso con Panna در یک فنجان کوچک اسپرسو به نام demitasse سرو می شود.

اسپرسو کن پانا

نکات دم کردن اسپرسو کن پانا

وقتی نوبت به تهیه دمنوش اسپرسو می رسد، مشکل زیادی وجود ندارد، اما برای ایمن بودن، این چیزی است که من یاد گرفتم:

  • کاملاً با طیف وسیعی از خوراکی های شیرین مانند کیک، کلوچه و شیرینی جفت می شود. همچنین برای غذاهای صبحانه مانند کروسانت یا کاسه میوه عالی است.
  • افزودن بیش از حد خامه در نهایت طعم خود اسپرسو را تحت تأثیر قرار می دهد. پس به یاد داشته باشید: کمتر، بیشتر است. به یک عروسک سبک بچسبید، فقط به اندازه ای که شیرینی را بدون غلبه بر نوشیدنی اضافه کنید. زیاده روی کردن، کالری شما را نیز بالاتر می برد.

خلاصه

همانطور که می بینید، تهیه اسپرسو کان پانا ساده و سریع است. از شما می‌خواهم خامه فرم گرفته را خودتان درست کنید، این خامه از هر چیزی که در یک فروشگاه مواد غذایی پیدا می‌کنید رضایت‌بخش‌تر است.

پس ادامه دهید، امروز این نوشیدنی اسپرسو خوشمزه را امتحان کنید و در نظرات زیر به من اطلاع دهید که چگونه به نظر می رسد.

پیشنهادهایی برای شما

منبع
bigcupofcoffee

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا