سلامتی و تندرستی

چگونه برای سلامتی و خوشبختی لبخند بزنیم

در این مقاله به دلایلی که ما لبخند مصنوعی می زنیم و اینکه چه زمانی این کار را انجام ندهیم و چگونه به درستی لبخند مصنوعی انجام دهیم، می پردازیم. همراه ما باشید…لبخندهای ساختگی می زدم و وانمود می کردم که ناراحت یا مضطرب نیستم. نتیجه خیلی خوب نبود، برای مدت طولانی‌تری احساس بدتری داشتم و علائم خوبی در من ایجاد نمی شد.

روانشناسان موافق هستند و معتقدند که سرکوب احساسات منفی می تواند باعث بیماری روانی شود. “لبخند ساختگی می تواند برای سلامتی شما مضر باشد.”

از سوی دیگر عده ای از محققان به ما می گویند حتی زمانی که ناراضی هستیم، باید «مانند یک فرد شاد رفتار کنیم».

پس کدام درست است؟ حق با کدام طرف است و کدام را باید انجام دهیم؟

آیا باید جعلی باشیم یا معتبر؟

نه، این سوال اشتباهی است. دلیل این همه اختلاف نظر در مورد این موضوع این است که دو طرف در مورد چیزهای متفاوتی صحبت می کنند.

در واقع چهار چیز متفاوت:

  • سرکوب افکار و احساسات منفی.
  • جعل کردن سیگنال های بدن، مانند حالت بدن و عضلات صورت.
  • افکار خود را به سمت مثبت تر و خوشبین تر تغییر دهید.
  • ایجاد احساسات مثبت کنید.

دنبال پاسخ کوتاهی در مورد اینکه آیا باید لبخند مصنوعی بزنید یا نه هستید. تا ادامه مقاله همراه ما باشید.

سردرگمی ناشی از فقدان یک اصطلاح روشن است، و از آنجا که سرکوب می تواند به موقعیت های بالقوه مثبت خزش کند، بهتر است با دو مثال موضوع را روشن کنیم.

  • شما به تازگی از کار خود اخراج شده اید. دوست شما به وضوح از غم و اندوه شما ناخوشایند است، بنابراین شما یک لبخند ساختگی می زنید و سعی می کنید افکار منفی خود را سرکوب کنید. لبخند زدن در واقع می تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد، اما سرکوب افکار منفی شما برعکس عمل می کند. در حالت تعادل، این دوست احتمالاً خلق و خوی شما را بدتر می کند.
  • حالا دوست دیگه به شما می‌گوید که شاد باشید، به شما پیشنهاد می‌کند که با استعداد و سرسختی خود، در کمترین زمان ممکن شغل دیگری پیدا کنید. شما لبخندی ساختگی می زنید، فقط نیمی از آنها را باور می کنید، اما کمی خوشبین تر می شوید. در این شرایط هیچ سرکوبی وجود ندارد. شما در واقع در حال جایگزینی برخی از خود بیزاری های منفی خود با خوش بینی مثبت هستید. لبخند ساختگی شما باعث می شود احساس خوش بینی بیشتری داشته باشید.

در هر دو موقعیت، شما یک لبخند مصنوعی زدید، اما زمینه کاملاً متفاوت بود. علم نشان می دهد که دوست اول شما روحیه شما را بدتر کرده است، اما دوست دوم شما آن را بهبود بخشیده است.

بیایید سرکوب و جعل سیگنال های بدن را با جزئیات بیشتری مرور کنیم.

سرکوب بد است. همیشه به خودتان اجازه دهید احساسات خود را احساس کنید.

این یکی از هسته های روانشناسی از زمان فروید بوده است.

کارهای زیادی وجود دارد که می توانیم با احساسات منفی خود انجام دهیم. در اینجا چند روش خوب برای ابراز احساسات وجود دارد.

  • بنویسشون روی برگه
  • آنها را به صورت شفاهی بیان کنید
  • برای تغییر آنها تلاش کنید
  • به آنها برچسب بزن
  • آنها را در بالش خود فریاد بزنید
  • آنها را به یک دوست تخلیه کنید
  • مشکلات خود را با فردی که باعث ایجاد احساسات منفی شما شده است در میان بگذارید (این کار را با دقت انجام دهید)
  • منفی بودن را با مثبت گرایی جایگزین کنید
  • قدردانی را تمرین کنید تا با منفی گرایی مقابله کنید
  • چیزهای خوب زندگی را به خود یادآوری کنید و چیزهای بد را کوچک بشمارید.

سپس، البته، سرکوب احساسات منفی وجود دارد. من این را از لیست حذف می کنم زیرا کاری است که هرگز نباید انجام دهید. سرکوب یک ایده آشکار بد است. اگر احساسات را پردازش نکنید، ممکن است ادامه یابد و بدتر شود.

عنوانی که قبلاً به آن اشاره کردم، “لبخند ساختگی می تواند برای سلامتی شما مضر باشد”، خلاصه ای از یافته های ردیابی رانندگان کامیون بود. این مطالعه نشان داد که وقتی رانندگان کامیون لبخندهای ساختگی می زنند روحیه آنها بدتر می‌شود. با این حال، زمانی که آنها لبخندهای ساختگی واقعی ایجاد کردند، خلق و خوی و بهره وری آنها افزایش یافت.

لبخندهای ساختگی واقعی؟ لعنتی دارم از چی حرف میزنم.

سه زمینه وجود دارد که در آن شما می توانید لبخند مصنوعی بزنید:

  1. در حالی که به افکار منفی فکر می کنید، برای اطرافیان خود لبخند می زنید.
  2. در حالی که افکار منفی خود را به حالت تعلیق در می آورید، برای خود لبخند می زنید.
  3. در حالی که افکار منفی خود را به حالت تعلیق در می آورید، بر روی مثبت تمرکز می کنید و به طور خود به خود لبخند می زنید.

این مطالعه بر روی شماره 1 و 3 متمرکز شد. در واقع، شماره 3 بهترین است. ولی در واقع دشوارترین، پس بیایید تنبل نباشیم.

سیستم های بدن خود را جعل کنید

افکار منفی را انجام دهید و سپس لبخند بزنید. این همان سرکوب نیست. بعد از اینکه احساس بهتری کردید، می توانید خودتان را دوباره مرور کنید. مثبت اندیشی به شما چشم می دهد. علاوه بر این، 95 درصد از مواقعی که علائم بدنم را جعل می‌کنم، ناراضی نیستم، فقط خسته هستم. اما اکنون، بیایید بیشتر در مورد جعل موفق صحبت کنیم.

فرضیه بازخورد صورت نشان می دهد که حالات چهره ما بر احساسات ما تأثیر می گذارد. ساده سازی فرآیند:

همسرمان به ما می گوید که ما را دوست دارد –> مرکز عاطفی A در مغز به ماهیچه های صورت ما می گوید که لبخند بزنند –> عضلات صورت ما یک لبخند تشکیل می دهند مرکز عاطفه B صورت ما را می خواند و لبخند می بیند و احساسات مثبت ایجاد می کند.

من مطمئن هستم که این ایده برای شما مسخره به نظر می رسد. به هر حال، چرا مرکز هیجانی که احساسات مثبت تولید می کند، برای تعیین وضعیت عاطفی ما نیاز به خواندن چهره ما دارد؟ آیا نباید خودش را بشناسد؟

مغز ما پیچیده است. بیایید آن را در همان حال رها کنیم. اگر چندین مطالعه معتبر نبود، من هم باور نمی کردم:

  • در یک مطالعه، اسکن fMRI از شرکت کنندگان قبل و بعد از تزریق بوتاکس انجام شد. هنگامی که از شرکت کنندگان خواسته شد از حالات چهره خشمگین تقلید کنند، شرکت کنندگان پس از تزریق بوتاکس، فعالیت مغزی کمتری را در نواحی مغز درگیر در پردازش احساسات و تجربه نشان دادند.
  • در مطالعه دیگری، شرکت‌کنندگان کلیپ‌های ویدئویی منفی، خنثی و مثبت را تماشا کردند (مثلاً یک کلیپ کمدی در مقابل کلیپی از مردی که یک کرم زنده می‌خورد). پس از هر کلیپ، از آنها خواسته شد تا میزان احساس مثبت یا منفی خود را گزارش دهند (از -4 تا 4). گروه فرعی که به آنها دستور داده شده بود صورت خود را تکان ندهند، 100% پاسخ بهتری به کلیپ های منفی داشتند. به عبارت دیگر، وقتی مرکز عاطفه B اخم را تشخیص نمی داد، احساسات منفی قوی ایجاد نمی کرد.

برگردیم به مطالعه رانندگان کامیون، اگر آنها برای چند ساعت با استفاده از دندان های خود مداد را در دهان خود نگه می داشتند، در واقع ممکن بود احساس بهتری داشته باشند. در مطالعه دیگری، شرکت‌کنندگانی که با نگه داشتن مداد با دندان‌های خود، ماهیچه‌های دخیل در ایجاد لبخند را فعال کردند، در واقع احساسات مثبتی ایجاد کردند.

بنابراین بیایید در مورد اینکه چه کاری می توانید انجام دهید تا از این ویژگی بیولوژیکی بهره مند شوید صحبت کنیم.

یک لبخند ساختگی برای ایجاد مثبت

من شما را نمی دانم، اما من همیشه بعد از ناهار خسته هستم. همیشه. بنابراین من عادت کرده ام که پس از پایان غذا چهار کار را انجام دهم:

  1. تا جایی که بتوانم بخندم.
  2. یه موزیک پرانرژی گذاشتم و سرم رو تکون دادم.
  3. صاف نشستن با وضعیت بدنی خوب.
  4. بدون توجه به اینکه چقدر احساس خستگی می کنم حداقل 10 دقیقه لبخند بزنم. چند روز پیش از ترفند مداد استفاده کردم چون خیلی خسته بودم.

ممکن است وسوسه شوید که این ترفند «لبخند مصنوعی» را برای استفاده در روزهای بارانی کنار بگذارید، اما بهترین راه برای استفاده از آن این است که آن را در برنامه روزانه خود بگنجانید. دانشمندان هنوز کشف نکرده‌اند که لبخند ساختگی هرچه بیشتر انجام دهید نتایج ضعیف‌تری می‌آورد یا قوی‌تر، اما من معتقدم این فعالیت یک مهارت است، درست مانند پرورش قدردانی: هر چه بیشتر انجام دهید، فواید آن قوی‌تر است.

بنابراین، یک ماشه را انتخاب کنید و یک عمل را انتخاب کنید.

  • به عنوان یک محرک، می توانید از یک زمان از روز، یک خلق و خو، یک بو یا حتی یک شخص استفاده کنید.
  • به عنوان یک عمل، می‌توانید خوشحال رفتار کنید، لبخندی جعلی بزنید، سر خود را تکان دهید، مداد را با دندان‌هایتان نگه دارید یا وضعیت خود را صاف کنید.

این فعالیت نه تنها شما را شادتر و پرانرژی تر می کند، بلکه به دلیل نحوه عملکرد مغز ما، آن شادی و انرژی اضافی را با محرک خود مرتبط می کنیم، نه با عمل خود.

در نهایت، یکی از راه های اثبات شده برای بهبود شادی و رضایت از زندگی، تمرکز بر اهدافی است که واقعاً مهم هستند.

منبع: happierhuman

مشاهده نسخه pdf مقاله: چگونه برای سلامتی و خوشبختی لبخند بزنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا