طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس سریع و خوشطعم
هر آنچیزی که باید در مورد دستگاه فرنچ پرس بدانید
فرنچ پرس یکی از اصلیترین ابزارهای کاربردی جهت تهیه قهوه است. با این دستگاه میتوان لذت یک قهوهی فرانسوی خوشطعم را تجربه نمود.
در سال 1929 فردی ایتالیایی به نام آتیلیو کالیماتی، این دستگاه دمآوری مخصوص قهوه را اختراع کرد. بعد از جنگ جهانی دوم، استفاده از این دستگاه جهت تهیه قهوه در فرانسه و سپس کشورهای دیگر رواج یافت.
استفاده از دستگاه فرنچ پرس بسیار آسان بوده و به دستورالعمل خاصی جهت تهیه قهوه نیازی نیست. البته با این دستگاه میتوان انواع مختلف دمنوشها، چای، چای سبز و فومشیر کاپوچینو را درست کرد.
با استفاده از فرنچپرس، طعم بینظیر قهوهی فرانسه را تجربه خواهید کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با راهنمای جامع استفاده از فرنچپرس جهت تهیه یک قهوهی فرانسوی باکیفیت آشنا نماییم.
آشنایی با اجزای دستگاه فرنچ پرس جهت تهیه قهوه
همانطور که میدانیم فرنچ پرس را میتوان در ردههای مختلف قیمتی خریداری نمود. مسلما، تهیه یک فرنچپرس باکیفیت که به وسیله آن یک قهوهی فرانسه خوشطعم را تهیه نمایید از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مارکهای متفاوتی از این دستگاه قهوه ساز در بازار موجود بوده که با توجه به یکسری نکات مهم میتوانید جهت تهیه آن اقدام نمایید. به طور کلی فرنچپرسهای موجود در بازار از اجزای زیر تشکیل شدهاند:
- استند که به آن پایهی دستگاه فرنچ پرس گفته میشود.
- مخزن دستگاه که در جنسهای مختلف فلزی، پلاستیکی، شیشهای و سرامیکی در بازار موجود است. البته ناگفته نماند که اگر به دنبال تهیه باکیفیتترین دستگاه فرنچپرس هستید، مدل فلزی آن را انتخاب نمایید.
- فیلتر دستگاه که در جداسازی مایع از دانههای ریز قهوه، نقش مهمی ایفا میکند.
- درپوش و اهرم دستگاه
فرنچپرسهای موجود در بازار دارای ظرفیتهای مختلف یک لیتری، 600 میلیلیتری و 350 سیسی بوده که با توجه به نیاز خود میتوانید بهترین مدل را انتخاب نمایید.
البته جهت اطلاع بیشتر شما عزیزان باید بگوییم که فرنچپرسهای کوچک جهت سرو 3 الی 4 فنجان و فرنچپرسهای بزرگ جهت سرو 4 الی 8 فنجان مناسب هستند.
با ویژگیهای قهوه فرانسه بیشتر آشنا شویم
همگی ما با اسم قهوهی فرانسه آشنا هستیم. اما اینکه قهوهی فرانسه چیست و طرز تهیهی آن چگونه است از نکات مهمی است که باید قبل از کار با دستگاه فرنچ پرس در مورد آنها اطلاعات کاملی کسب کنید.
بسیاری از افراد تصور میکنند قهوه فرانسه با قهوههای دیگر تفاوت چندانی ندارد. قهوه فرانسه بر خلاف قهوههای دیگر، رقیق بوده و از فنجانهای بزرگ یا حتی لیوان جهت سرو آن استفاده میشود.
اگر میخواهید یک فنجان قهوهی خوشطعم فرانسه با دستگاه فرنچ پرس تهیه نمایید باید در مورد اصول سرو آن اطلاعات کاملی داشته باشید. کافئین قهوهی فرانسه در مقایسه با سایر قهوهها کمتر است.
اما اگر شما از یک لیوان بزرگ جهت سرو این قهوه استفاده کنید، مسلما کافئین موجود در آن نسبت به اسپرسو یا قهوههای دیگر بیشتر خواهد شد. البته ذکر این نکته ضروری است که کافئین موجود در قهوه با توجه به دانههای آن مورد بررسی قرار میگیرد.
نکات مهمی که قبل از تهیه قهوه با دستگاه فرنچ پرس باید بدانید
- باقی ماندن طولانی قهوه در مخزن دستگاه باعث تلخ شدن آن میشود.
- فرنچ پرسهای موجود در بازار دارای پیمانه بوده که با توجه به آن میتوانید قهوه را تهیه نمایید.
- استفاده از شیر یا اضافه کردن مواد شیرینکننده به قهوه، کاملا سلیقهای است.
- استفاده از آب تسویهشده جهت تهیه قهوه، نقش مهمی در طعم آن خواهد داشت.
- بهترین زمان آمادهسازی جهت تهیه قهوهی فرانسه با دستگاه فرنچپرس، 5 الی 10 دقیقه در نظر گرفته شده است. البته توجه نمایید که آمادهسازی قهوه بیشتر از این تایم به ذائقه فرد بستگی خواهد داشت.
تهیه قهوه با فرنچ پرس و مراحلی که باید طی نمایید
تهیه قهوه با فرنچ پرس بسیار آسان است. تنها کافیست با طی کردن مراحل زیر یک قهوهی فرانسه بسیار خوشطعم و گوارا تهیه نمایید.
-
قهوه مخصوص فرنچ پرس را آسیاب کنید
قبل از آمادهسازی بهتر است که قهوهی فرانسه را تهیه کرده و آن را با دستگاه مخصوص آسیاب کنید. مسلما با آسیاب کردن، طعم و مزهی بسیار متفاوتی از قهوه را تجربه خواهید کرد.
البته شما میتوانید از پودر قهوه خریداری شده هم استفاده نمایید. در صورت نداشتن دستگاه آسیاب، مقدار 8 قاشق غذاخوری پودر قهوه جهت تهیه این نوشیدنی مدنظر قرار دهید. البته این مورد به سلیقه و ذائقه فرد بستگی خواهد داشت.
-
قبل از تهیه قهوه با فرنچ پرس به میزان آب مورد نیاز توجه کنید
البته این مورد به شما بستگی دارد که از چند فنجان قهوه میخواهید جهت سرو این نوشیدنی استفاده کنید. در ادامه به میزان آب مورد نیاز جهت تهیه قهوهی فرانسوی برای هر فنجان، اشاره شده است:
- جهت سرو یک فنجان قهوهی فرانسوی، یک فنجان آب و دو قاشق غذاخوری دانه قهوه را مدنظر قرار دهید.
- جهت سرو دو فنجان قهوهی فرانسوی، دو فنجان آب و یکچهارم فنجان دانه قهوه را مدنظر قرار دهید.
- جهت سرو چهار فنجان قهوهی فرانسوی، چهار فنجان آب و نصف فنجان دانه قهوه را مدنظر قرار دهید.
- جهت سرو هشت فنجان قهوهی فرانسوی، هشت فنجان آب و یک فنجان کامل دانه قهوه را مدنظر قرار دهید.
-
آب را قبل از ریختن در مخزن فرنچ پرس بجوشانید
از آب جوشانده جهت تهیه قهوهی فرانسوی استفاده کنید. در جملات قبلی به میزان آب مورد نیاز با توجه به هر فنجان قهوه، اشاره کردهایم. بعد از گذشت یک دقیقه، آب را داخل مخزن فرنچ پرس بر روی پودر قهوه بریزید. سپس از پایین به بالا، مایع را به خوبی هم بزنید.
-
اجازه دهید که در مدت مشخص شده قهوه داخل فرنچ پرس دم بکشد
بعد از مخلوط کردن آب و پودر قهوه، درپوش فرنچ پرس را گذاشته و به مدت 4 دقیقه اجازه دهید قهوه به خوبی دم بکشد. البته توجه داشته باشید که هر چقدر زمان دمآوری از حد مشخصشده، طولانیتر شود قهوه طعم بسیار تلخی پیدا خواهد کرد.
-
در مرحله آخر میتوانید قهوه آماده شده را نوشجان نمایید
در مرحله آخر باید با فشار دادن دستهی فیلتر، پودرهای قهوه را از مایع جدا کنید. سپس قهوه را داخل یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته و این نوشیدنی بسیار خوشطعم را نوشجان نمایید.
مشاهده نسخه pdf مقاله: طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس سریع و خوشطعم
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا