خانه داری

با چگونگی روش کاشت گیاه آلوئه ورا و نگهداری آن در خانه آشنا شویم

کاشت گیاه آلوئه ورا در میان بسیاری از افراد رواج پیدا کرده است. زیرا آلوئه ورا ، گیاهی است که از طریق کاشت آن می‌توان به درآمدهای بسیار خوبی دست یافت. پرورش این گیاه در خانه سخت نبوده و شما می‌توانید با استفاده از روش‌هایی که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم با نکات مربوط به کاشت و چگونگی نگهداری از این گیاه، آشنا شوید.

نکات و زمان کاشت آلوئه ورا و نگهداری از آن

  • خاک گیاه:

در مورد آلوئه ورا باید بگوییم که اصلا گیاه سخت‌ گیری نیست و در هر خاکی توان رشد را دارد. البته اگر شما از خاکی که توان زهکشی بسیار بالایی داشته باشد جهت کاشت این گیاه استفاده کنید، بسیار مناسب‌تر است. تنها نکته‌ای که به آن باید توجه نمایید این است که خاک آلوئه ورا باید مانند خاک کاکتوس، شنی و سبک باشد.

  • دمای مناسب:

شرایط نگهداری و کاشت گیاه آلوئه ورا به مانند گیاه کاکتوس می‌باشد. مناسب‌ترین محیط جهت رشد این گیاه، محیط‌ های گرم و خشک با دمایی به اندازه 17 الی 24 سانتی‌گراد، در نظر گرفته شده است. از آنجا که آلوئه ورا عاشق گرما بوده پس نیاز است که در روز مقابل نور خورشید قرار گرفته تا بتواند بهتر رشد و نمو کند. البته به یاد داشته باشید در فصل‌های سرد، گیاه را به داخل اتاق منتقل و در محیط گرم نگهداری کنید.

  • نور مستقیم خورشید:

طبع این مدل گیاه گرم بوده و جهت رشد باید در مقابل نور مستقیم خورشید قرار گرفته تا شاداب به نظر برسد. به همین خاطر پیشنهاد می‌شود که گیاه را در منزل در جای مناسب به عنوان مثال پشت پنجره شرقی یا غربی قرار دهید.

  • آبیاری گیاه:

از آنجا که مرحله آبیاری گیاه در مقایسه با دیگر موارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، پس نیاز است که گیاه آلوئه ورا جهت جلوگیری از پوسیدگی به موقع آبیاری شود. در تابستان طول مدت آبیاری باید بین 10 الی 12 روز و در زمستان ماهی یک بار باشد. شرایط آب دادن به گیاه آلوئه ورا باید به گونه‌ای باشد که آب از زیر گلدان خارج نشود. در غیر اینصورت، خالی نشدن آب اضافی از زیر گلدان باعث سریع‌تر فاسد شدن گیاه آلوئه ورا می‌شود.

  • عوض کردن گلدان:

از آنجایی که آلوئه ورا گیاهی است که زود رشد می‌کند، پس نیاز است که هر 6 ماه یکبار گلدان آن تعویض شود. هنگام تعویض گلدان هم توجه نمایید که خاک جدید را جایگزین خاک کهنه کرده تا گیاه منابع مغذی جهت رشد بهتر را به دست آورد.

پیشنهاد مطالعه: عوض کردن گلدان ، ترفندها و زمان مناسب عوض کردن خاک گلدان 

نحوه تکثیر گیاه آلوئه ورا چگونه باید باشد؟ ( تکثیر آلوئه ورا در آب و پاجوش آلوئه ورا )

روش‌های زیادی وجود داشته که شما می‌توانید گیاه آلوئه ورا را تکثیر کنید. از ساده‌ترین و متدوال‌ترین روش‌ها جهت تکثیر این گیاه می‌توان به روش پاجوش اشاره کرد. کنار گیاه آلوئه ورا، پاجوش(جوانه‌های کوچک) رشد می‌کند. جهت تکثیر گیاه می‌توانید این پاجوش‌ها را کنده و در یک گلدان کوچک به صورت جداگانه بکارید تا رشد نماید. هنگام جداسازی پاجوش‌ها توجه نمایید که به هیچ عنوان نباید ریشه‌های آن در معرض هوای آزاد قرار بگیرند. این کار را باید با سرعت هر چه تمام‌تر انجام دهید تا آسیبی به جوانه‌های گیاه کنده شده از خاک وارد نشود. کاشت گیاه آلوئه ورا ، کار چندان سختی نبوده و شما با رعایت چند قانون ساده می‌توانید از طریق کاشت این گیاه به درآمدهای خوبی دست یابید.

امیدواریم راهنمای امروز گرین لیست برای ترفندهای خانه داری به شما کمک کرده باشد. شما مخاطبان عزیر می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه هر نوع سوال و نظر خود را با ما در میان بگذارید. خوشحالیم که برای مطالعه این مقاله وقت گذاشتید، متشکریم.

پیشنهادهایی برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا