آشپزی سالمسبک زندگی

طرز تهیه عدسی کلمبیایی خوشمزه و لعاب دار

مواد لازم عدسی کلمبیایی برای 5-6 نفر

مواد لازم

مقدار

عدس نیم کیلو
پیاز ساطوری 2 عدد
سیر کوبیده 3-2 پر
گشنیز ساطوری نیم پیمانه
گوجه فرنگی رندیده 3-2 عدد
فلفل قرمز تازه ساطوری 3-2 عدد
روغن زیتون مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه عدسی کلمبیایی

برای تهیه عدسی خوشمزه و لعاب دار کلمبیایی دستور زیر را دنیال کنید:

عدس را با 6-7 پیمانه آب در قابلمه مناسب روی شعله ملایم بار بگذارید تا 1 ساعت بپزید.

4-3 قاشق روغن زیتون در تابه دیگری روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.

سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و مقداری سرتفت بدهید، سپس گشنیز را اضافه کنید و 2-3 دقیقه تفت بدهید. گوجه فرنگی را بریزید و پس از 2-3 دقیقه تفت دادن بردارید.

در پایان پخت عدس، تابه را در قابلمه خالی کنید، نمک و فلفل بریزید و زیر و رو کنید. در دیگ را کمی باز بگذارید و 10-15 دقیقه بپزد.

در پایان پخت، خورش باید کمی آب داشته باشد.

این خورش را با نان می خورند. اگر آن را بی‌آب بگیرید، می توانید پای خوراک گوشت یا مرغ یا روی میز اردو بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا