طرز استفاده از زودپزهای سوپاپ دار+{ 4 نکته مهم برای استفاده از زودپزهای جدید}
طرز استفاده از زودپز های جدید و آشنایی با انواع و مزایای استفاده از آن:
یکی از چالش برانگیزترین کارهایی که بسیاری از خانم ها در آشپزخانه با آن مواجه اند، طرز استفاده از زودپرهای سوپاپ دار است. با این حال که زودپزها به نسبت گذشته ایمن تر از قبل شده اند اما نیاز است تا نحوه استفاده اصولی و صحیح آنها را بدانید.
از سوی دیگر زودپز از کارآمدترین وسایل جهت پخت آسان و سریع غذا در آشپزی به شمار میرود. بنابراین دلیل محبوبیت زودپزها را میتوان پخت کامل و کیفیت بالا در مدت زمان کوتاه تر بیان نمود. ناگفته نماند این وسیله پس از چندین سال و حتی با ارائه جدیدترین زودپزهای برقی همچنان طرفدران خود را دارد.
لازم به ذکر است این وسیله به دلیل میزان حداقل مصرف انرژی و کاهش زمان قابل توجه در پخت غذا، طرفداران زیادی دارد. از آنجا که زودپز ها جنسهای مختلفی دارند اما میتوان استیل را بهترین جنس به کار رفته در ساخت آنها دانست. از این رو بسیاری در تلاش هستند تا با طرز استفاده از زودپز استیل آشنا شوند.
زیرا استیل در برابر هرگونه ضربه و حتی هنگام شستشو بسیار مقاوم است. با این حال از لحاظ شکل ظاهری بعضی مدلهای این محصول دسته بلند و بعضی دسته کوتاه هستند که هر فردی با توجه به سلیقه و نیاز خود میتواند بهترین مدلی که مد نظر دارد را هنگام خرید انتخاب نماید. با این حال پس از خرید نیاز است تا علاوه بر طرز استفاده از زودپز سوپاپ دار، نکات ایمنی آن را بدانید. در این مقاله قصد داریم هر آنچه باید در خصوص طرز استفاده از زودپز های جدید بدانید را برایتان شرح دهیم.
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
پیشنهاد مطالعه: ۲۴ مدل هواپز ارزان، باکیفیت و کاربردی + خرید اینترنتی
مهمترین نکات در مورد طرز استفاده از زودپزهای جدید
عنوان پرکاربردترین وسایل آشپزخانه برای خانم های خانه به زودپز تعلق دارد. اگر فرصت کافی برای پخت غذا ندارید، کافی است به سراغ زودپزها بروید. اما بهتر است پیش از آن که طرز استفاده از زودپز سوپاپ دار را یاد بگیرید به نکات زیر توجه کنید:
بررسی قطعات زودپز
پیش از آن که از زودپز استفاده کنید بایستی به بررسی قطعات زودپز بپردازید تا مطمعن شوید هیچ شکاف و درزی نداشته باشد. لازم به ذکر است واشر کنترل فشار حتما در محل مورد نظر قرار گرفته شود.هنگام جابهجایی دستگاه توجه نمایید که پیچهای دسته آن به خوبی سفت شده باشند تا مشکلی را از لحاظ استفاده برای شما ایجاد نکنند. در مورد سالم بودن حلقه پلاستیکی در محل اتصال درپوش به بدنه دستگاه، اطمینان کسب کنید. زیرا اگر خراب باشد امکان سر رفتن غذا و ریختن آن بر روی اجاق گاز وجود خواهد داشت.
اطمینان از بسته شدن درب زودپز
به منظور جلوگیری از بروز اتفاقات جبران ناپذیر از بسته شدن درب زودپز پیش از روشن نمودن دستگاه اطمینان حاصل کنید. هم چنین برای پختن سریع غذا و خارج شدن بخار، سوپاپها را بالا گرفته تا بخار جمع شده درون دستگاه به خوبی خارج شوند.
توجه به مدت زمان پخت
مدت زمان پخت غذا را در نظر داشته باشید. به طوری که پس از مدتی حرارت را خاموش نموده تا عملیات خروج بخار از زودپز انجام گیرد. مواد غذایی نظیر: جو، گندم و… را که هنگام پخته شدن لعاب و کف پس میدهند را در زودپز به هیچ عنوان نپزید. زیرا به دلیل بسته شدن مسیر خروج بخار، امکان انفجار دستگاه وجود دارد.
عمل به نکات ایمنی
- برای آن که به خوبی با طرز استفاده از زودپز سوپاپ دار آشنا شوید نیاز است به نکات ایمنی در این زمینه عمل کنید. نکاتی همچون:
- زودپز را در محلی قرار دهید که بخار خارج شده از آن موجب بروز صدمه نشود. از این رو دستگاه را همیشه در مکان مطمئن و مناسبی از لحاظ ایمنی قرار دهید.
- به یاد داشته باشید سرپوش زودپز را یکباره برندارید در غیر این صورت بخار آن باعث آسیب رسیدن به دست و صورت شما خواهد شد.
- اگر قصد پخت گوشت های یخ زده در زودپز را دارید، بایستی مدت زمان پخت آن پس از ذوب شدن در نظر بگیرید. هم چنین تکه های گوشت به صورت جداگانه درون زودپز قرار دهید.
- قبل از بستن در دستگاه حتما در مورد باز بودن دریچههای سوپاپ و روزنه خروج بخار اطمینان کسب نمایید.
آیا زودپز وسیله ایمنی جهت تهیه غذا است؟
یک حلقه پلاستیکی در محل اتصال درپوش به بدنه دستگاه وجود دارد که مانع خارج شدن بخار آب میشود.
بر روی درپوش دستگاه، یک دریچه اطمینانی تعبیه شده است. هنگامی که بخار آب به حدی برسد که دیگر ظرف درون دستگاه قادر به تحمل آن نباشد، بخار از دریچه مورد نظر به راحتی خارج میشود.
وجود سوپاپ بخار در طراحی زودپز هم یکی از مواردی است که هنگامی حرارت زیاد باشد با صدای سوت مانندی، شما را از خطرات احتمالی آگاه میسازد.
با مجموعه موارد ذکر شده میتوانیم بگوییم که این دستگاه را میتوان بهترین وسیله جهت پخت ایمن و بیدردسر غذا دانست.
نکات مهم قبل از خرید زودپز
- حتیالامکان این دستگاه را مجهز به قفل ایمنی تهیه نمایید. زیرا این قابلیت مانع از باز شدن در ظرف هنگام پخت غذا میشود.
- قبل از استفاده از این محصول نیاز است که دفترچه راهنمای آن مطالعه شود.
- دستگاهی که دارای یک دسته بلند در یک طرف و دسته کوتاه در طرف دیگر بوده را جهت خرید انتخاب نمایید. زیرا جهت حمل و باز و بسته شدن راحتتر، مناسب و کاربردی هستند.
- زودپزهایی را تهیه نمایید که مجهز به شیر خروج بخار اضطراری هستند زیرا موارد ایمنی در آنها به خوبی در نظر گرفته شده است. این قابلیت باعث میشود که درب دستگاه در اثر فشار بخار زیاد، باز نشود. در تکنولوژی اینگونه زودپزها، شیر خروج اضطراری تعبیه شده که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، به خودی خود فعال میشود.
- سازگاری: مطمئن شوید زودپز با اجاق گاز سازگار است. بیشتر زودپزها برای کار بر روی اجاق گاز طراحی شده اند، اما همیشه بهتر است قبل از خرید دوباره آن را بررسی کنید.
- اندازه: زودپز را انتخاب کنید که اندازه مناسبی برای نیاز شما دارد. زودپزها در اندازه های مختلفی وجود دارند، بنابراین مقدار غذایی را که معمولاً طبخ می کنید در نظر بگیرید و اندازه ای را انتخاب کنید که نیازهای شما را برآورده کند.
- جنس: به دنبال یک زودپز باشید که از مواد مرغوب ساخته شده باشد که بتواند حرارت بالای اجاق گاز را تحمل کند. فولاد ضد زنگ و آلومینیوم انتخاب های محبوبی هستند.
- ویژگی های ایمنی: اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای ویژگی های ایمنی مانند شیر تخلیه فشار و درب قفل کننده برای جلوگیری از حوادث است.
- شهرت برند: یک برند معتبر و با سابقه خوب برای تولید زودپزهای باکیفیت انتخاب کنید.
- قیمت زودپز: هنگام انتخاب زودپز، بودجه خود را در نظر بگیرید، اما به خاطر داشته باشید که قیمت بالاتر اغلب به معنای کیفیت بهتر و امکانات بیشتر است.
- گارانتی: به دنبال یک زودپز با گارانتی باشید تا از سرمایه خود محافظت کنید و اطمینان حاصل کنید که می توانید در صورت نیاز تعویض یا تعمیر کنید.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید بهترین زودپز با معرفی مدل های باکیفیت و ارزان
آشنایی با زودپز برقی
- زودپز برقی یک وسیله آشپزخانه است که از فشار و حرارت برای پخت سریع غذا استفاده می کند.
- این کار با به دام انداختن بخار در داخل یک قابلمه مهر و موم شده است که باعث افزایش فشار و دمای داخل دیگ می شود.
- این باعث می شود که غذا سریعتر از روش های پخت سنتی پخته شود.
- زودپزهای برقی معمولاً دارای تنظیمات مختلفی برای پخت هستند، مانند فشار بالا، فشار کم، تفت دادن و آهسته پز.
- آنها همچنین دارای ویژگی های ایمنی مانند دریچه های فشار و درب های قفل کننده برای جلوگیری از حوادث هستند.
- زودپز برقی وسایل همه کاره ای هستند که می توان از آنها برای پخت انواع غذاها از جمله سوپ، خورش، برنج، حبوبات و گوشت استفاده کرد.
- آنها در میان آشپزهای خانه پرمشغله که می خواهند در وقت و انرژی آشپزخانه صرفه جویی کنند، محبوب هستند.
می توان گفت برندهای زیر بهترین های بازار می باشند، بهتر است قبل از خرید درباره آنها تحقیق کنید:
-
زودپز برقی بوش
-
زودپز برقی فیلیپس
-
زودپز برقی جی پاس
-
زودپز برقی تفال
-
زودپز برقی فلر
-
زودپز برقی میگل
به نظر شما زودپز برقی چه مارکی خوبه ؟
طرز استفاده از زودپز برقی
استفاده از زودپز برقی می تواند روشی راحت و کارآمد برای طبخ انواع غذا باشد. مراحل کلی استفاده از زودپز برقی به شرح زیر است:
- دفترچه راهنما را بخوانید: قبل از استفاده از زودپز برقی، مهم است که دفترچه راهنما را به دقت بخوانید تا نحوه کارکرد ایمن و موثر آن را بدانید. البته آموزش تصویری استفاده از زودپز میتواند روند یادگیری را برایتان آسان تر کند.
- مواد را اضافه کنید: مواد خود را به قابلمه زودپز اضافه کنید، دقت کنید که بیش از حد آن را پر نکنید. اکثر زودپزهای برقی دارای حداکثر خط پرکننده هستند که نباید از آن تجاوز کنید.
- مایع را اضافه کنید: به اندازه کافی مایع به قابلمه اضافه کنید تا بخار ایجاد شود و فشار ایجاد شود. مقدار مایع مورد نیاز شما بستگی به دستوری که استفاده می کنید دارد، اما یک قانون خوب این است که حداقل از 1 فنجان مایع استفاده کنید.
- درب را ببندید: مطمئن شوید که درب در جای خود محکم و قفل شده است. برخی از زودپزهای برقی دارای یک ویژگی ایمنی هستند که اگر درب آن به درستی قفل نشده باشد، از فشار ساختمان جلوگیری می کند.
- انتخاب فشار و زمان پخت: برنامه پخت و زمان پخت را با توجه به دستوری که استفاده می کنید انتخاب کنید. اکثر زودپزهای برقی دارای برنامه های از پیش تنظیم شده برای انواع مختلف غذا مانند گوشت، برنج، سوپ و حبوبات هستند. همچنین می توانید زمان پخت را به صورت دستی تنظیم کنید.
- شروع به پخت و پز: برای شروع پخت، دکمه شروع را فشار دهید. زودپز مدتی طول می کشد تا فشار ایجاد شود و سپس زمان پخت شروع می شود.
- فشار آزاد: پس از اتمام زمان پخت، می توانید فشار را به صورت دستی آزاد کنید یا اجازه دهید به طور طبیعی آزاد شود. برای آزاد کردن فشار به صورت دستی، شیر تخلیه فشار را در موقعیت “تهویه” بچرخانید. مراقب بخار داغی که خارج می شود باشید.
- درب را باز کنید: هنگامی که فشار آزاد شد، می توانید با خیال راحت درب را باز کنید. مراقب بخار باقی مانده ای که ممکن است خارج شود باشید.
- سرو کنید و لذت ببرید: غذای خود را سرو کنید و لذت ببرید!
به یاد داشته باشید که هنگام استفاده از زودپز برقی همیشه دستورالعمل های ایمنی سازنده را دنبال کنید.
طرز استفاده از زودپز نیو هوم
لوازم آشپزخانه نیوهوم یک برند شناخته شده آلمانی می باشد که در چین تولید و عرضه می گردد. زودپز نیو هوم از جمله باکیفیت ترین محصولات این برند می باشد که شما در بازار با ظرفیت های متفاوت می توانید آن را خریداری نمایید.
باید در نظر داشته باشید که هنگام خرید حتما طرز استفاده از زودپز نیو هوم را از فروشنده محصول آموزش ببینید، تا با مطالعه مختصر دفترچه راهنمای محصول، به آسانی و به طور استاندارد از زودپز خود استفاده نمایید.
طرز استفاده از زود پز قدیمی
- در ابتدا باید بدانید که برای پخت مواد غذایی در زودپز نیاز به میزان مشخصی آب برای هر یک از مواد غذایی دارید. به طور کلی به زمان پخت غذای خود دقت کنید و هیچ وقت بیش از دو سوم از حجم زودپز را پر نکنید و یک سوم فضای آن باید خالی باشد. در زودپز قدیمی یک پیمانه آب بریزد این مقدار برای 20 دقیقه پخت غذا کافی می باشد.
- نکته مهم بعدی در طرز استفاده از زود پز قدیمی نحوه سرهم کردن قطعات آن و همچنین بستن درب زودپز می باشد، که بهتر است این نکات را قدم به قدم با توجه به دستورالعمل و دفترچه راهنمای زودپز خود انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که درب آن به طور صحیح بسته شده است.
- نکته مهم بعدی این است که تمامی قطعات زودپز از جمله دیگ، درب و اتصالات را به خوبی و با دقت کافی بررسی کنید تا هیچ گونه شکاف و شکستگی در آنها وجود نداشته باشد.
- حتما از درست بودن دریچه تخلیه اطمینان حاصل کنید و فشار داخل زودپز را در حین پخت کنترل نمایید.
- در زودپزهای قدیمی پس از اتمام پخت غذا زیر گاز را خاموش کنید و به میزان کافی زمان بدهید تا تخلیه فشار به طور کامل انجام شود و سپس اقدام به باز کردن آن نمایید.
ممنون هستیم که برای مطالعه مقاله امروز گرین لیست در دسته بندی خانه داری وقت گذاشتید.
مشاهده نسخه pdf مقاله: طرز استفاده از زودپز و نکات ایمنی بسیار مهم حین استفاده
سلام عالی بود فقط لطفا در مورد طرز استفاده از زودپز تفال رو هم بگید لطفا
مرسی از اینکه نظرتون رو برای ما نوشتین.
نحوه استفاده از زودپز کرکماز چجوریه ؟؟؟؟
طرز استفاده از زودپز سوپاپ دار رو هم بگین لطفا
سلام دوست عزیز. ممنون از همراهیتون با گرین لیست. حتما به این موضوع می پردازیم.
طرز استفاده از زودپز دسینی هم بگید لطفا
میشه در مورد طرز استفاده از زودپز های جدید مطالبی رو در اختیارم قرار بدین؟
میشه آموزشی هم در مورد طرز استفاده از زودپز قدیمی بزارین؟
طرز استفاده از زودپز دوقلو تفال رو آموزش میدین؟
سایتی رو معرفی میکنید که آموزش تصویری طرز استفاده از زودپز استیل رو داشته باشه؟