سلامتی و تندرستی

چرا باید بلغور جو دوسر بیشتری بخورید: یک غذای فوق العاده سالم

بزرگترین ابر غذای روی زمین چیست؟ آیا یکی وجود دارد؟

از بین تمام غذاهایی که در دسترس داریم، همیشه جعبه‌های خاصی وجود دارد که می‌خواهیم قبل از اینکه چیزی را به عنوان «ابر غذا» در نظر بگیریم، آن‌ها را بررسی کنیم.

آیا تعادل سالمی از درشت مغذی ها دارد؟ آیا حاوی خواص آنتی اکسیدانی است؟ آیا حاوی منابع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز است؟ آیا حتی یک سهم کوچک مقادیر غنی از مواد مغذی را برای شما فراهم می کند؟

خوب، بلغور جو دوسر در فهرست فوق‌العاده‌هایی قرار دارد که فواید سلامتی مختلفی را ارائه می‌کنند و بسیاری از سوالاتی را که ما پرسیدیم بررسی می‌کند!

جو دوسر حاوی حدود 60 درصد نشاسته، 14 درصد پروتئین، 7 درصد لیپید و 4 درصد بتا گلوکان است و منبع غنی فیبر، ویتامین E و چربی های غیراشباع چندگانه است.

گندم، برنج و ذرت غلات پیشرو از نظر مصرف هستند، اما جو دوسر به دلیل فواید بسیاری برای سلامتی که می توانند ارائه دهند، محبوبیت بیشتری پیدا می کند.

معمولاً جو دوسر در فرآوری‌شده‌ترین شکل، جوی فوری یا سریع مصرف می‌شود. با این حال، دانه های کمتر فرآوری شده فواید مغذی بیشتری ارائه می دهند … چیزی که باید در نظر داشت!

به یک توصیه سالم برای دوستان، مشتریان تغذیه یا فقط خودتان نیاز دارید؟ جو دوسر را امتحان کنید!

ریسک پایین، پاداش بالا

با توجه به توانایی جو در محافظت در برابر و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها، جو دوسر یک غذای کاربردی در نظر گرفته می شود.

این بدان معناست که جو دو سر فواید سلامتی فراتر از مشخصات تغذیه ای خود دارد.

همانطور که قبلا ذکر شد، جو دوسر حاوی ترکیبی از درشت مغذی های متعادل از پروتئین ها، نشاسته و چربی های سالم است. جزء تغذیه ای جو دوسر که توجه زیادی را به خود جلب می کند، مقادیر غنی فیتوکمیکال های موجود در آن است.

جو حاوی بیش از 9 ماده شیمیایی گیاهی مختلف است! آنها همچنین منبع بسیار غنی ویتامین E، فولات، روی، آهن، سلنیوم، مس، منگنز، کاروتنوئیدها، بتائین، کولین و گوگرد هستند.

تجزیه ترکیب غذایی جو دو سر در هر 1/2 فنجان می تواند می تواند نتایج زیر را بدهد:

  • 26 گرم کربوهیدرات
  • 6.5 گرم پروتئین
  • 2.5 گرم چربی
  • 4 گرم فیبر
  • 0.7 میلی گرم منگنز (30٪ DV)
  • 1.5 میلی گرم روی (13%)
  • 7-45 میکروگرم فولات (بستگی به جو طبیعی در مقابل جو غنی شده دارد)
  • 0.1 میلی گرم تیامین (8٪ DV)
  • 1.2 میلی گرم آهن (~7٪ DV)

صحبت های زیادی در مورد سلامتی جو دوسر شده است، اما فواید تغذیه ای آن چیست؟

جو دوسر اثرات کاهش دهنده کلسترول دارد

جو از نظر فیبر بسیار غنی است. فیبر می تواند به کلسترول و اسیدهای چرب در روده کوچک متصل شود، بنابراین بیشتر به جای آزاد شدن در جریان خون دفع می شود.

این به نوبه خود میزان صفرای آزاد شده را کاهش می دهد (کلسترول برای تولید صفرا مورد نیاز است). بنابراین، کلسترول بیشتری برای تولید صفرا به جای بالا ماندن سطح آن در جریان خون مصرف می شود.

بخشی از فیبر موجود در جو دوسر بتا گلوکان است و یک مطالعه نشان داد که مصرف 10-1 درصد از B-گلوکان به کاهش کلسترول در بیماران هیپرکلسترولمی کمک می کند.

مطالعه دیگری نشان داد که سبوس جو دوسر کلسترول تام سرم را تا 23 درصد کاهش می دهد بدون اینکه تأثیری بر سطوح لیپوپروتئین با چگالی بالا داشته باشد.

جو دوسر اثرات ضد سرطانی دارد

فیبر حاوی اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه است. اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه بیان ژن را در روده تعدیل می کنند و اساسا سلول های سرطانی را از بین می برند.

علاوه بر این، جو دوسر بسیار غنی از مواد شیمیایی گیاهی و ویتامین E است – مواد مغذی عملکردی با خواص آنتی اکسیدانی عمده.

مطالعات بر روی موش‌ها نشان داد که در هنگام تغذیه با رژیم غذایی غنی از جو، سطح استرس اکسیداتیو کاهش می‌یابد.

جو می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را کاهش دهد

سطح بالای کلسترول سرم و پروتئین های LDL به طور قابل توجهی خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد.

نشان داده شده است که مصرف جو به طور قابل توجهی فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد.

در یک مطالعه، مصرف 2 هفته جو دوسر (25 گرم سبوس جو دوسر در روز) کلسترول تام و کلسترول LDL را تا 8.5 درصد کاهش داد.

مجدداً، به نظر می رسد که سطوح B-گلوکان موجود در جو، جذب نشاسته در دستگاه گوارش را کند می کند، بنابراین از افزایش قند خون و ترشح انسولین جلوگیری می کند.

کاهش افزایش قند خون و کل قند خون نیز یکی از مزایای شناخته شده مصرف جو دوسر است – چیزی که برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

جو دوسر می تواند ایمنی را تقویت کند

در مطالعات خاصی روی موش ها مشاهده شده است که فیبرهای B-گلوکان موجود در جو دوسر می تواند به افزایش سیتوکین های مورد نیاز برای مبارزه با عفونت کمک کند. یک مطالعه نشان داد که موش‌هایی که با جو دوسر تغذیه می‌کردند در مقایسه با موش‌هایی که رژیم غذایی بدون جو دوسر داشتند، بهتر با عفونت‌های استافیلوکوکوک مبارزه کردند.

جو برای سلامت روده مهم است

جو به ترویج میکروبیوم سالم کمک می کند. تخمیر فیبر در جو دوسر باعث تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه می شود. به طور خلاصه، این اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه بر روی فرآیندهای مختلف در بدن عمل می کنند تا رشد و عملکرد را افزایش دهند.

محتوای فیبر موجود در جو دوسر نیز برای عملکرد سالم روده مهم است! مصرف جو می تواند برای افرادی که با یبوست دست و پنجه نرم می کنند مفید باشد.

علاوه بر این، جو دوسر طبیعتاً فاقد گلوتن است. گلوتن پروتئینی است که در غلاتی مانند گندم، جو و چاودار یافت می شود.

برای افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن یا بیماری سلیاک، جو را می توان بدون آسیب رساندن به دستگاه روده هضم کرد.

با این حال، بسیاری از جوها در تأسیسات با محصولات حاوی گلوتن فرآوری می شوند، بنابراین آلودگی متقاطع رایج است.

بنابراین، آیا باید هر روز بلغور جو دوسر بخورید؟ این تا حد زیادی به ترجیح شخصی شما بستگی دارد!

با این حال، به جرات می توان گفت که گنجاندن روزانه جو دو سر در رژیم غذایی می تواند به بهبود قند خون، فشار خون و سلامت روده کمک کند و انرژی زیادی برای شما فراهم کند! حتی از یک ترکیب درشت مغذی، جو دوسر سرشار از پروتئین و فیبر است. دو ماده مغذی بسیار سیر کننده

بهترین زمان برای مصرف جو دوسر چه زمانی است؟

در حالت ایده آل، جو دوسر به عنوان یک گزینه صبحانه بسیار متعادل یا به عنوان یک وعده غذایی عالی قبل از انجام هر گونه فعالیت بدنی شدید استفاده می شود.

محتوای فیبر موجود در جو هضم به جریان خون را کند می‌کند و باعث می‌شود انرژی در طول ورزش آزاد شود.

یک فنجان جو حاوی حدود 50 گرم کربوهیدرات است که انرژی مناسبی برای یک تمرین 1 تا 2 ساعته است!

آیا مصرف زیاد بلغور جو دوسر مضراتی دارد؟ خوب، حتی غذاهای سالم بیش از حد گاهی اوقات می تواند باعث ایجاد مشکلاتی شود.

در حالی که هیچ عارضه جانبی منفی قطعی در مصرف بیش از حد بلغور جو دوسر وجود ندارد، برخی از مسائلی که می تواند به وجود بیاید می تواند یبوست (در اثر مصرف بیش از حد فیبر) یا افزایش وزن (اگر مصرف بلغور جو دوسر باعث افزایش بیش از حد کالری شود) باشد.

جمع بندی

به طور کلی، جو یک غذای بسیار مغذی و کاربردی است که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید.

جو یک منبع غنی از فیبر، چربی‌های سالم، پروتئین، ویتامین‌های B، آهن، فولات، روی، آهن و بسیاری از مواد مغذی دیگر است که به سلامت روده، خون، کلسترول و عملکرد قلبی عروقی کمک می‌کند.

مصرف آنها قبل از ورزش برای افزایش انرژی یا یک وعده صبحانه عالی برای شروع روز بسیار عالی است.

شاید یک فنجان جو دوسر در روز پزشک را دور نگه دارد؟

مشاهده نسخه pdf مقاله: چرا باید بلغور جو دوسر بیشتری بخورید: یک غذای فوق العاده سالم

پیشنهادهایی برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا