دم کردن چای خوش طعم، چگونه یک لیوان چای بینظیر دم کنیم؟
نحوه صحيح دم كردن چاي ايراني
دم کردن چای خوش طعم بیشتر از هر چیز یک هنر بوده که میتوانید با استفاده از روشهای خاصی، یک نوشیدنی بینظیر برای خود و دیگران دم کنید. متاسفانه، بیشتر افراد با چگونگی نحوه دم کردن چای آشنایی ندارند و همین عامل باعث شده تا کیفیت این نوشیدنی تحت تاثیر قرار گیرد. برخی از افراد برای دستیابی به یک لیوان چای در کمترین زمان ممکن ترجیح داده از چایهای کیسهای استفاده کنند و خود را به دردسر نیندازند. اما استفاده از این روش به هیچ عنوان نمیتواند جای دم کردن چای به طور طبیعی را بگیرد.
زمان دم کشیدن چای و نکات مهم آن
- توجه به نقش آب در دم کردن چای: از آنجا که جهت از بین بردن میکروبها به آب، کلر اضافه میکنند همین عامل میتواند طعم و مزه آب را تغییر دهد. به همین خاطر نیاز است که حتما از آب چشمه و یا آب تصفیه شده استفاده نموده تا طعم بینظیر آن را هنگام نوش جان کردن این نوشیدنی، احساس کنید.
- توجه به مقدار چای مصرفی: بیشتر افراد جهت اندازه گرفتن چای جهت دم کردن آن از قاشق چای خوری استفاده میکنند اما این معیار درستی برای اندازهگیری نیست. شما میتوانید برای شروع از 5 گرم چای استفاده نموده تا به آن طعم بینظیر در دم کردن این نوشیدنی، دست یابید.
- جنس قوری مناسب جهت دم کردن چای: مهمترین نکتهای که باید بدانید این است که جنس قوری به طور مستقیم بر طعم و مزه چای تاثیر خواهد گذاشت. جنس قوری باید از شیشه یا سرامیک لعابدار باشد تا چای هیچگونه طعمی را به خود نگیرد. اندازه قوری هم باید جهت استفاده مناسب باشد تا چای رنگ و طعم بهتری پیدا کند.
- توجه به فرایند دم کردن چای: جهت دم کردن یک چای بینظیر باید چند فرمول را بدانید و نسبت به آنها آگاه باشید:
- اگر چای به مدت طولانی درون قوری باقی بماند، رنگ تیره پیدا کرده و تلخ میشود.
- آب درون کتری اگر بسیار داغ و گرم باشد، طعم و مزه چای به طور کل تغییر خواهد کرد.
- اگر به مقدار مصرفی جهت دم کردن چای توجه نشود، رنگ و مزه چای تغییر نامطلوبی خواهد کرد.
نحوه صحيح دم كردن چاي ايراني
برای اینکه به طعم بینظیری از چای دست یابید، باید بدانید که بهترین زمان جهت دم کردن اصولی آن 6 دقیقه در نظر گرفته شده است. زیرا این زمان باعث میشود که چای مورد نظر شما هم رنگ مطلوبی به خود بگیرد و هم مزه بینظیری داشته باشد. در مورد چای کیسه ای اگر به مدت زیادی آنها را درون لیوان حاوی آب جوش قرار دهید، مزه و طعم چای به طور کلی دگرگون خواهد شد. بهترین زمان جهت رسیدن به چای مطلوب در این روش، حدود 2 دقیقه در نظر گرفته شده است.
با پیروی کردن از این روشها و نکات مهم ذکر شده در جملات بالا میتوانید با نحوه دم کردن اصولی چای آشنا شوید و از این به بعد چای خوش طعم و با مزه متفاوتی را برای خود و دیگران دم کرده و از نوش جان کردن آن نهایت لذت را ببرید.
از اینکه برای مقاله امروز وب سایت گرین لیست در خصوص نحوه صحيح دم كردن چاي ايراني در دسته بندی خانه داری وقت گذاشتید سپاسگذاریم.