دم کردن چای خوش طعم بیشتر از هر چیز یک هنر بوده که میتوانید با استفاده از روشهای خاصی، یک نوشیدنی بینظیر برای خود و دیگران دم کنید. متاسفانه، بیشتر افراد با چگونگی نحوه دم کردن چای آشنایی ندارند و همین عامل باعث شده تا کیفیت این نوشیدنی تحت تاثیر قرار گیرد.
دم کردن چای خوش طعم بیشتر از هر چیز یک هنر بوده که میتوانید با استفاده از روشهای خاصی، یک نوشیدنی بینظیر برای خود و دیگران دم کنید. متاسفانه، بیشتر افراد با چگونگی نحوه دم کردن چای آشنایی ندارند و همین عامل باعث شده تا کیفیت این نوشیدنی تحت تاثیر قرار گیرد. برخی از افراد برای دستیابی به یک لیوان چای در کمترین زمان ممکن ترجیح داده از چایهای کیسهای استفاده کنند و خود را به دردسر نیندازند. اما استفاده از این روش به هیچ عنوان نمیتواند جای دم کردن چای به طور طبیعی را بگیرد.
برای اینکه به طعم بینظیری از چای دست یابید، باید بدانید که بهترین زمان جهت دم کردن اصولی آن 6 دقیقه در نظر گرفته شده است. زیرا این زمان باعث میشود که چای مورد نظر شما هم رنگ مطلوبی به خود بگیرد و هم مزه بینظیری داشته باشد. در مورد چای کیسه ای اگر به مدت زیادی آنها را درون لیوان حاوی آب جوش قرار دهید، مزه و طعم چای به طور کلی دگرگون خواهد شد. بهترین زمان جهت رسیدن به چای مطلوب در این روش، حدود 2 دقیقه در نظر گرفته شده است.
با پیروی کردن از این روشها و نکات مهم ذکر شده در جملات بالا میتوانید با نحوه دم کردن اصولی چای آشنا شوید و از این به بعد چای خوش طعم و با مزه متفاوتی را برای خود و دیگران دم کرده و از نوش جان کردن آن نهایت لذت را ببرید.
از اینکه برای مقاله امروز وب سایت گرین لیست در خصوص نحوه صحيح دم كردن چاي ايراني در دسته بندی خانه داری وقت گذاشتید سپاسگذاریم.