راهنمای خرید بهترین کیس کامپیوتر با معرفی مدل های باکیفیت و زیبا
امروز با راهنمای خرید کیس کامپیوتر با شما عزیزان خواهیم بود. کیس کامپیوتر سیستمی جهت جمع اوری قطعات کامپیوتر می باشد. مبحث بسیار مهمی که شاید ندانید این است که شما بدون نیاز به کیس هم قادر خواهید بود از کامپیوتر خود استفاده کنید؛ یعنی قادر خواهید بود کلیه قطعات را بر روی یک میز قرار دهید و کامپیوتر را راه اندازی کنید.
کیس کامپیوتر چیست؟
کیس های کامپیوتر طبق جنس بدنه، ویژگی های برند و تقسیم و نرخ گذاری می شوند؛ هرچند کلیه آن ها تقریباً فعالیت یکسانی را انجام می دهند و آن هم جمع آوری قطعه ها درون خودشان می باشد.
در حال حاضر، نرخ کیس کامپیوتر تنها از چند ده هزار تومان تا چند میلیون ناپایدار می باشد. پس درواقع هنر انتخاب کیس مناسب را یاد بگیرید.
جهت انتخاب یک کیس مناسب و متناسب با احتیاجتان، حتما بایستی ویژگی های ذیل را مد نظر قرار دهید. در صورتی که قطعات مهم را به جای کیس، بر روی میز بگذارید ، حمل و نقل کامپیوتر سخت و بعضا نا ممکن می شود؛ خنک کنندگی مورد نیاز صورت نمی گیرد و قطعات دچار اسیب می شوند و کاربرد قطعات کمتر می شود.
ویژگی های کیس کامپوتر
بعضی از کیس های حاضر در بازار از امکانات و خصوصیت های کاربردی بهره می برند. این ویژگی ها برای کاربران بی اندازه مفید است و موجب سادگی آن ها می شود.
- استاندارد بودن: کیس کامپیوتر حتما باید از لحاظ چنس بدنه، تعداد حسینی جهت قرارگیری مادربرد ، محل پیچ ها و شکاف ها، موقعیت قرار گیری لوازم خنک کننده و استاندارد باشد.
- کیفیت: کیس های بسیار بی کیفیتی در بازار وجود دارند که بدنه ظریف آن ها با فشار عادی دست، دچار تورفتگی می شود؛ هرچند متاسفانه هنوز تولید و استفاده می شوند.
- دارای سیستم خنک کنندگی: طرف گردش هوا در کیس را الزاماً باید طراح مشخص کرده باشد. شیارهای جلو، پهلوهای بالا و پشت کیس برای گذر جریان هوا طراحی شده است. در بسیاری کیس ها هوا از طرف جلو وارد می شود و سپس عبور از روی مادربرد به وسیله فن های کیس و پاور، به طرف خروجی کیس هدایت می شوند. کیس های گران قیمت دارای چند فن با کارایی کنترل اندازه گردش و هوادهی هستند تا بتوان دمای مورد نیاز برای قطعات درون کیس را تامین کرد.
نکاتی برای راهنمای خرید کیس کامپیوتر
- محل قرارگیری DVD, HDD, SSD:
در واقع مادربرد سیستم برروی سینی کف کیس قرار می گیرد و با پیچ بسته می شود. کلیه قطعاتی که مستقیماً به آن متصل می شوند هم، برروی آن قرار می گیرند و احتیاجی به قرارگیری جداگانه ندارند، همانند پردازنده، حافظه رم و کارت گرافیک ، در حالتی که حافظه های جانبی ، مانند DVD وssd وhdd به فضایی جهت قرارگیری احتیاج دارند که عموماً در بخش جلوی کیس قراردارد. کیس های مختلف از نظر میزان محل های قرارگیری این قطعات، متفاوت اند؛ سپس در زمان خرید کیس به مقدار مورد نیازتان دقت کنید.
- محل نصب کارت گرافیک و فن سی پی یو:
از موارد حیاتی موقع خریداری کیس کامپیوتر، می توان به محل نصب شدن برای کارت گرافیک و فن سی پی یو اشاره کرد. خیلی از مشتریان پس از خرید کیس با ایراداتی اعم از ناتوانی در نصب شدن فن سی پی یو ویا کارت گرافیک در کیس را داشته اند و خسارت های مالی را در این حوزه متحمل می شوند. فن های سی پی یو مدرن، از دید ارتفاع با فن های استاندارد متفاوت می باشند. تعدادی از این فن ها دارای ارتفاع بسیاری هستند که احتیاج به کیس های ویژه و بزرگ دارند. ایضاً طول کارت گرافیک های مدرن نیز از مواردی است که بایستی به آن توجه داشته باشید. این اطلاعات همیشه در دفترچه راهنما و مشخصه ها کیس سیستم ثبت شده است و قبل از خریداری الزاماً باید به آن رجوع کنید.
راهنمای خرید کیس کامپیوتر حرفه ای و گیمینگ
در جهت راهنمای خرید کامپیوتر باید گفت که کیس های حرفه ای و گیمینگ دارای ویژگی و خصوصیت های بسیار متنوعی هستند. نصب خنک کننده های مایع با رادیاتورهای بزرگ، نصب کارت گرافیک های پیشرفته، کابل کشی حرفه ای و استعمال از نوارهای ال ای دی و… از دیگر خصوصیاتی است که می توان داخل این کیس ها استفاده کرد.
از مارک های معروف در عرصه ساخت کیس گیمینگ و پیشرفته می توان به ایسوس ، کولرمستر ، کورسیر و ترمالیک اشاره کرد.
در پایان سعی کردیم بهترین مدل های موجود در بازار را برای شما گردآوری کنیم، ممنون که برای مطالعه راهنمای خرید کیس کامپیوتر وقت گذاشتید.