خانه داریسبک زندگی

8 نکته مهم برای تهیه اسپرسو در خانه + خرید اینترنتی

اگر تا به حال سعی کرده اید اسپرسوی خود را در خانه درست کنید، می دانید که همیشه کار ساده ای نیست. ممکن است یک روز اسپرسوی عالی و دفعه بعد فقط یک آب گل آلود داشته باشید. اگر در تلاش برای به دست آوردن مهارت های اسپرسو خود هستید، این مقاله برای شما مناسب است!

ما یک راهنمای واقعی با هشت نکته مفید در اختیار داریم که قهوه شما را از آب گل آلود به یک حس طعم واقعی تبدیل می کند. پس از تسلط بر این مراحل، با تخصص خود در تهیه قهوه، دوستان و خانواده را تحت تاثیر قرار خواهید داد.

 

بیایید بیشتر از این معطل نکنیم و برای مهم ترین مرحله، یعنی انتخاب نوع مناسب قهوه، وارد شویم!

1. دانه قهوه اسپرسو را انتخاب کنید

دانه قهوه اسپرسو

اولین چیزی که هنگام دم کردن اسپرسو باید در نظر بگیرید این است که آیا از دانه های قهوه مناسب استفاده می کنید؟

برای استفاده حداکثری از قهوه ساز خود، واقعاً می خواهید دانه هایی را انتخاب کنید که با در نظر گرفتن دم کردن اسپرسو برشته شده اند. برخی از مارک‌های قهوه دانه‌هایی را که به‌عنوان «برشته شده اسپرسو» فهرست شده‌اند، می‌فروشند، بنابراین اگر مطمئن نیستید کدام یک برای شما مناسب است، این مکان عالی برای شروع است.

اگر گزینه «روست اسپرسو» وجود ندارد، به جای دانه های روشن تر، یک دانه برشته متوسط ​​تا تیره را انتخاب کنید. هرچه فرآیند برشته شدن طولانی‌تر باشد، روغن‌های قهوه بیشتری از دانه‌ها آزاد می‌شود، بنابراین این امر به ایجاد کرم غلیظ‌تر کمک می‌کند. رست‌های تیره‌تر دارای طعم‌های تک نت هستند که وقتی از اسپرسوساز برای دم کردن آنها استفاده می‌کنید، به خوبی خودنمایی می‌کنند.

2. دانه های قهوه تازه برشته شده بخرید

دانه های قهوه تازه

نکته مهم بعدی این است که تازه ترین لوبیایی را که می توانید پیدا کنید انتخاب کنید. بهترین زمان برای لذت بردن از قهوه حدود 7 تا 10 روز پس از تاریخ برشته شدن است. پس از 1 تا 2 ماه، کاهش قابل توجهی در عطر و طعمی که از لوبیا دریافت می کنید، مشاهده خواهید کرد. در 6 ماهگی، لوبیاها طعمی ملایم و کهنه پیدا می‌کنند و به بهترین شکل خود می‌رسند.

در حالت ایده آل، دانه های تازه برشته شده را از یک قهوه فروشی محلی خریداری کنید. آنها کمی بیشتر از قهوه خواربارفروشی هزینه خواهند داشت، اما قیمت آن نسبت به طعمی که دوباره به دست می آورید ارزش آن را دارد. به علاوه، به حمایت از مشاغل محلی کمک می کنید و قهوه با کیفیت بهتر را در منطقه خود تشویق می کنید!

3. اندازه آسیاب خود را تنظیم کنید

اندازه آسیاب اسپرسو

دم کردن اسپرسو برای رقابت با باریستا مهارتی دشوار است که باید به آن مسلط شد. آسیاب کردن دانه های قهوه شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. قهوه اسپرسو تحت فشار بالا و در مدت زمان کوتاهی دم می‌شود، بنابراین باید سطح قهوه را به حداکثر برسانید تا طعم‌ها در آب پخش شوند.

این بدان معنی است که شما باید آن لوبیا را آسیاب کنید تا به پودر بسیار ریز تبدیل شود. مسئله این است که آسیاب خیلی ریز به فرآیند دم کردن مقاومت زیادی می بخشد و طعمی قوی و تلخ به جا می گذارد. شما اندازه آسیاب مناسب را برای اسپرسو می‌خواهید، که آسیاب متوسطی است، که تقریباً به میزان غلظت نمک سفره است.

نکته اینجاست که شما نمی توانید به سادگی یک تنظیم آسیاب را انتخاب کنید و برای همیشه به آن پایبند باشید. اگر به دانه‌های مختلف قهوه یا حتی گاهی اوقات فقط دسته‌ای متفاوت از دانه‌ها تغییر می‌دهید، باید آسیاب را تنظیم کنید. این یک بازی آزمون و خطا است و برای کامل شدن آن واقعاً به تمرین نیاز دارد.

4. آب فیلتر شده

آب فیلتر شده

نکته ای که اغلب در مورد دم کردن قهوه با طعم عالی نادیده گرفته می شود، تنها عنصر ضروری دیگر است. یعنی آب! طولانی و کوتاه آن این است که آب بد مزه قهوه بد مزه تولید می کند. مواد معدنی گچی و سایر ناخالصی ها بر نحوه جذب عطر قهوه توسط آب تأثیر می گذارد و طعم تلخی را در دهان شما به جا می گذارد.

با فیلتر کردن آبی که قصد دارید برای دم کردن قهوه استفاده کنید، از این موضوع جلوگیری کنید. می توانید این کار را با استفاده از یک پارچ فیلتر برای اضافه کردن آب یا با نصب یک فیلتر در ورودی آب قهوه ساز خود یا ورودی آب خانه انجام دهید.

پیشنهاد مطالعه: 25 مدل پارچ تصفیه آب باکیفیت و ارزان + خرید اینترنتی

5. فشار مهم است (و سبد Portafilter هم همینطور!)

Portafilter

آیا دستگاه شما آماده است؟ برای دم کردن «اسپرسوی واقعی» واقعاً به دستگاهی نیاز دارید که بتواند حداقل 9 بار فشار ایجاد کند. فشار تولید شده توسط دستگاه برای استخراج طعم مطلوب مهم است اما این تنها عاملی نیست که باید در نظر گرفته شود. سبد فیلتر نیز مهم است.

سبدهای پورتافیلتر یا تحت فشار هستند یا بدون فشار. در حالی که ممکن است تحت فشار در ظاهر خوب به نظر برسد، اما در واقع برای دم کردن اسپرسو بهترین نیستند. آنها با فشار دادن قهوه از سوراخ کوچکی کرم ایجاد می کنند در حالی که سبدهای بدون فشار محیطی تحت فشار ایجاد می کنند. سبدهای بدون فشار به دلیل مرحله کوبیدن که در آن قهوه را در جای خود فشار می دهید، این محیط را ایجاد می کنند. این باعث مقاومت در برابر جریان آب می شود و به طور کلی چربی ها را از دانه های قهوه امولسیون می کنید و کرمی غلیظ و خوشمزه ایجاد می کنید.

برای بهترین نتیجه، از یک سبد فیلتر بدون فشار استفاده کنید و قهوه را به خوبی تمپر کنید!

6. پیش تزریق با فشار کم

پیش تزریق اسپرسو

این نکته ای است که فقط در صورت داشتن دستگاه اسپرسوساز که برای آن آماده شده باشد به خوبی کار می کند. پیش تزریق با فشار کم فرآیندی است که در آن تفاله های قهوه را به آرامی با فشار کم خیس می کنید و به تدریج این فشار را به اوج و فشار زیاد مورد نیاز برای استخراج اسپرسو افزایش می دهید.

ایده این است که آب در سراسر پوک جذب می‌شود و این باعث خیس شدن زمین‌ها می‌شود و از انتقال آب هنگام دم کردن اسپرسو جلوگیری می‌کند. این شبیه به اجازه دادن به تفاله های قهوه برای “شکوفه دادن” در سایر روش های دم کردن است.

این به جلوگیری از دم کردن قهوه با ترکیبی از بخش های زیر و بیش از حد استخراج شده کمک می کند تا در نهایت یک اسپرسوی متعادل و زیبا داشته باشید. فقط در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که یک دستگاه قهوه ساز داشته باشید که بتوانید فشار را تنظیم کنید یا یک برنامه داخلی و قبل از تزریق داشته باشید.

7. دمای آب را بررسی کنید

دمای آب اسپرسو

قهوه دمای دم بهینه ای دارد. اگر آب خیلی سرد باشد، طعم قهوه رقیق و کم عصاره می شود. اگر خیلی گرم است، در نهایت با یک فنجان جو سوخته و تلخ مواجه خواهید شد.

برای قهوه ای که به طور کامل دم می شود، آب باید 90-96 درجه سانتیگراد باشد. اگر قهوه شما دائماً مزه دارد، ارزش آن را دارد که دمای دستگاه خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در این محدوده ایده آل قرار دارد.

8. سعی کنید، سعی کنید، و دوباره تلاش کنید

اسپرسو

نکته نهایی برای تهیه اسپرسوی بهتر این است که تمرین کامل شود. دم کردن اسپرسو ترکیبی از هنر و علم است و شما باید به هر دوی این جنبه ها تسلط داشته باشید تا طعم جاوا را به طور مداوم و عالی داشته باشید. شما باید تمام پارامترهای مهم را درک کنید و همچنین تکنیکی را توسعه دهید که به دم کردن قهوه شما اجازه می دهد تا یک خروجی خلاقانه باشد که برای شما منحصر به فرد است.

اگر در ابتدا موفق نشدید، امیدتان را از دست ندهید. به تمرین ادامه دهید و در نهایت به آن خواهید رسید. دم کردن اسپرسو عالی یک شبه اتفاق نمی‌افتد، اما خبر خوب این است که می‌توانید به تلاش خود ادامه دهید تا زمانی که آن را درست به دست آورید.

جمع بندی

امیدوارم این نکات برای نشان دادن روش‌های متعددی که می‌توانید تکنیک دم کردن خود را تنظیم کنید تا به یک فنجان اسپرسو عالی برسید، مفید بوده باشد. یک بافت غنی، شربتی و خامه ای، پاداش شما برای صرف وقت و تلاش است. اما فراموش نکنید که برای شروع به یک دستگاه اسپرسوساز خوب نیاز دارید.

در سفر قهوه‌سازی‌تان موفق باشید و تجربه‌ای شاد برای دم‌آوری برایتان آرزومندم.

پیشنهادهایی برای شما

محصولات پیشنهادی این مقاله
محدوده قیمت 2,000,000 تا 4,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسوساز نوا مدل NCM-147

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه تعداد نازل قهوه
1.6 پودر قهوه دستی اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو یک عدد
مشخصات بیشتر
محدوده قیمت 4,000,001 تا 6,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز مباشی مدل ECM2010

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه سیستم ایمنی
1.25 پودر قهوه دستی اسپرسو، کافه لاته، موکا، کاپوچینو سیستم خاموشی خودکار
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز مباشی مدل ME-ECM 2039

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه تعداد نازل قهوه
1.5 لیتر پودر قهوه دستی آب جوش، اسپرسو، کاپوچینو یک عدد
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسوساز مباشی مدل ECM2009TC

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه سیستم ایمنی
1.25 پودر قهوه دستی آب جوش، اسپرسو، کافه لاته، موکا، کاپوچینو سیستم خاموشی خودکار
مشخصات بیشتر
محدوده قیمت 6,000,001 تا 8,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز دلونگی مدل EC685

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه قابلیت‌ها
1 پودر قهوه دستی اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو امکان تنظیم فاصله لیوان و نازل
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسوساز نسپرسو مدل Inissia

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب قابلیت استفاده از نوشیدنی‌های قابل تهیه شناسه کالا سایر توضیحات
0.7 کپسول اسپرسو، لانگو 2800000760533 - قابلیت جایگذاری و خارج‌سازی آسان کپسول - دارا...
مشخصات بیشتر
محدوده قیمت 8,000,001 تا 10,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسوساز دلونگی مدل ECP35.31

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب حداکثر ارتفاع مجاز لیوان امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از نوشیدنی‌های قابل تهیه
1.1 13 سیستم گرم کردن فنجان پودر قهوه، پد اسپرسو، کاپوچینو، ماکیاتو
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز مباشی مدل ECM 2038

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه
1.5 لیتر تولید کف شیر پودر قهوه دستی آب جوش، اسپرسو، کاپوچینو
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز دلونگی مدل BCO421

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

ویژگی‌های نظافتی حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه
فیلتر آب 1.2 پودر قهوه دستی اسپرسو، کاپوچینو، فرانسه
مشخصات بیشتر
محدوده قیمت 10,000,001 تا 15,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز آریته مدل 1318

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

ویژگی‌های نظافتی حجم مخزن آب قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه
سیستم شست‌وشوی خودکار 0.8 دانه قهوه، پودر قهوه، پد دستی، اتوماتیک آب جوش، اسپرسو، کافه لاته، موکا، کاپوچینو
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز دلونگی مدل EC785.BG

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حداکثر ارتفاع مجاز لیوان امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از شناسه کالا سایر توضیحات
120 میلیمتر تولید کف شیر، سیستم کاپوچینو ساز، سیستم گرم کردن فنجان، سینی چکه گیر، نازل بخار پودر قهوه 2800003805286 توان مصرفی 1350 وات، دارای پمپ بخار حرفه ای با ...
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز دلونگی مدل BCO431

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن پودر قهوه حجم مخزن آب حداکثر ارتفاع مجاز لیوان قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار
50گرم 1.2 10 پودر قهوه دستی
مشخصات بیشتر
محدوده قیمت 15,000,001 تا 20,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز بکو مدل CEG3192B

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

ویژگی‌های نظافتی امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از نوشیدنی‌های قابل تهیه قابلیت‌ها
سیستم شست‌وشوی خودکار آسیاب قهوه، تولید کف شیر، خروجی آب داغ، سینی چکه گیر، مکانیزم نظافت خودکار دانه قهوه آب جوش، اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو، شیر گرم امکان تنظیم فاصله لیوان و نازل
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز گاستروبک مدل 42718

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

قابلیت استفاده از نوشیدنی‌های قابل تهیه شناسه کالا سایر توضیحات فشار بخار
پودر قهوه، پد آب جوش، اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو، لانگو 2620152060103 پمپ با فشار بخار 19 بار ساخت شرکت ULKA ایتالیا،... 19 بار
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز دلونگی مدل EC850M

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

قابلیت استفاده از نوشیدنی‌های قابل تهیه شناسه کالا فشار بخار ظرفیت مخزن
پودر قهوه، پد آب جوش، اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو، شیر گرم 2800000760533 15 1
مشخصات بیشتر
محدوده قیمت 20,000,001 تا 25,000,000 تومان

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز فیلیپس مدل EP2220

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه قابلیت‌ها
برنامه‌ریزی دانه قهوه دستی آب جوش، اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو، ماکیاتو امکان تنظیم فاصله لیوان و نازل
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسوساز بوگاتی مدل Diva

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن آب حداکثر ارتفاع مجاز لیوان قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار نوشیدنی‌های قابل تهیه
0.8 10 پودر قهوه دستی اسپرسو، کاپوچینو
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسوساز نسپرسو مدل Lattissima Touch New EN560

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

ویژگی‌های نظافتی حجم مخزن آب امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از نوشیدنی‌های قابل تهیه
سیستم شست‌وشوی خودکار 0/8 مخزن شیر کپسول اسپرسو، کافه لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، لانگو
مشخصات بیشتر

امتیاز کاربران

اسپرسو ساز مباشی مدل ME-ECM2052

قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خرید

مشخصات کالا

حجم مخزن پودر قهوه حجم مخزن آب امکانات اسپرسوساز قابلیت استفاده از قابلیت تنظیم میزان بخار
250 گرم 2.5 لیتر آسیاب قهوه، برنامه‌ریزی، تمپر قهوه، تولید کف شیر، حالت آماده به کار پودر قهوه اتوماتیک
مشخصات بیشتر
منبع
bigcupofcoffee

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا