مقایسه سریع انواع قهوه
قهوه خود را بشناسید: کاپوچینو، موکا، اسپرسو، فراپه و لاته رمزگشایی شده است!
کاپوچینو، موکا، لاته، فراپه و اسپرسو روش های مختلف تهیه قهوه هستند. فرآیند ساخت و مقدار مواد افزوده شده در نوشیدنی نوع آن را مشخص می کند. ما در حال رمزگشایی انواع قهوه برای شما هستیم. بنابراین دفعه بعد که دکمه ای را در دستگاه قهوه خود فشار می دهید، می دانید دقیقاً چه چیزی می نوشید.
-
اسپرسو
اسپرسو قهوه سیاهی است که نسبت به بسیاری از قهوههای دمآوری شده با روشهای دیگر قویتر است، زیرا در حین تهیه اسپرسو، مقدار کمی آب جوش روی دانههای آسیاب شده قهوه ریخته میشود و نتیجه آن یک قهوه غلیظ است.
-
لاته
لاته نسخه خامه ای قهوه است. دو سوم آن شیر بخار پز است که روی یک شات اسپرسو ریخته شده و روی آن لایه ای از کف شیر ریخته می شود.
-
فراپه قهوه
فراپه یک قهوه سرد یونانی و کف آلود است که از قهوه فوری، آب و شکر تهیه می شود. شیر در این قهوه اختیاری است.
-
موکا
این نهایت لذت برای عاشقان شکلات است. این قهوه ترکیبی از اسپرسو با شیر داغ و شکلات است و نوعی از لاته است. نسبت اسپرسو و شیر موکا دقیقاً مانند لاته است که شکلات تلخ روی آن اضافه می شود.
-
کاپوچینو
کاپوچینو قوی تر از لاته است. قسمت های مساوی اسپرسو، شیر و خامه این معجون معطر را می سازند.
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا