خانه داری

16 ترفند آشپزی کوتاه و پرکاربرد برای زندگی آسان‌تر

راهنمای مطالعه

ترفند آشپزی بسیار متنوع بوده و شما با یادگیری آنها می‌توانید زمان پخت و پز را کاهش داده و غذای مورد علاقه خود را در زمان بسیار کوتاه آماده کنید.

در واقع، آشپزی را می‌توان یک هنر دانست که راز و رمزهای زیادی داشته و با یادگیری آنها می‌توان به یک سرآشپز حرفه‌ای تبدیل شد. آشپزی تنها در تهیه یک خوراک بی‌عیب و نقص خلاصه نمی‌شود.

آیا می‌دانید راز موفقیت سرآشپزان ماهر در طبخ غذا چیست؟ نکته مهم در نحوه‌ی آشپزی کردن و آگاهی در مورد ترفندهای مهمی است که سرآشپزان ماهر از آنها در طبخ غذا استفاده می‌کنند.

در ادامه این مقاله به مهمترین راز و رمزهای آشپزی برای زندگی آسان‌تر خواهیم پرداخت.

ترفند آشپزی که هر فردی باید جهت فراگیری آنها اقدام نماید

  • شوری خورشت را چگونه باید از بین برد؟

ترفند آشپزی به ما کمک کرده تا راحت‌تر بتوانیم از پس تهیه خوراک برآییم. اگر زمانی متوجه شوری خورشت یا سوپ شدید، تنها راه‌حل استفاده از سیب‌زمینی است. رنده کردن سیب‌زمینی در خورشت یا سوپ باعث از بین رفتن شوری خواهد شد.

  • جهت جویدن راحت‌تر گوشت چکار باید کرد؟

یکی از ترفند آشپزی جهت نرم کردن گوشت، استفاده از سس مایونز یا کیوی است. قبل از اینکه بخواهید گوشت را بپزید، آن را آغشته به سس مایونز یا آب کیوی کنید. با انجام این کار جویدن گوشت آسان‌تر شده و هم طعم بهتری پیدا می‌کند.

  • جهت جدا کردن دانه‌های بلال چکار باید کرد؟

اگر دوست دارید که بلال را به صورت آب‌پز، پخت کنید بعد از انجام شدن عملیات می‌توانید یک چاقو برداشته و دانه‌های بلال را از قسمت اصلی آن جدا کنید. با انجام این کار، دانه‌های بلال به راحتی کنده خواهند شد.

  • چگونه بوی بد ماهی یا پیاز را از بین ببریم؟

یکی دیگر از ترفند آشپزی جهت از بین بردن بوی بد ظروف ماهی یا پیاز، استفاده از آب و سرکه است. با انجام این کار دیگر نگران بو گرفتن ظروفی که در آنها پیاز یا ماهی را سرو کرده‌اید، نخواهید بود.

  • جهت ترد ماندن نان چه کاری باید انجام داد؟

نان تنها برای 1 الی 2 روز قابل استفاده بوده و بعد از آن تازگی و ترد بودن خود را از دست خواهد داد. جهت جلوگیری از این مشکل باید یک عدد سیب را در مکان نگهداری از نان قرار داده تا متوجه معجزه ترد ماندن آن شوید.

  • چگونه پوره‌‌ی سیب‌زمینی درست کنیم که رنگ آن عوض نشود؟

یکی دیگر از ترفندآشپزی اضافه کردن شیر جوشانده‌ی داغ به پوره‌ی سیب‌زمینی جهت جلوگیری از تغییر رنگ آن است. مقداری از شیر را جوشانده و آن را به همان صورت  به پوره‌ی سیب‌زمینی، کم کم اضافه کنید.

  • چگونه تکه‌های یخ طعم‌دار درست کنیم؟

جهت فائق آمدن بر تشنگی در فصل گرما می‌توانید تکه‌های یخ طعم‌دار تهیه کرده و به نوشیدنی مورد‌نظر خود اضافه کنید. با اضافه کردن تکه‌های لیمو، پرتقال یا برگ نعناع به قالب یخ، طعم بی‌نظیری از نوشیدنی را حس خواهید کرد.

  • چگونه سبزیجات را به مدت طولانی‌تری نگهداری نماییم؟

یکی از مهمترین ترفند آشپزی استفاده از فویل جهت نگهداری طولانی‌مدت سبزیجات است. جهت انجام این کار تنها کافیست که سبزیجات را داخل فویل پیچیده و به مواقع لزوم از آنها استفاده نمایید.

  • پیتزای شب قبل را چگونه باید گرم نمود؟

گاهی اوقات امکان دارد که پیتزا از شب قبل در یخچال باقی مانده باشد. برای اینکه پیتزا طعم بهتری پیدا کند به جای گرم کردن آن داخل مایکروویو از اجاق‌گاز برای انجام این کار استفاده نمایید.

  • جهت جلوگیری از لیز خوردن چاقو به هنگام آشپزی باید چکار کرد؟

یکی از مهمترین ترفند آشپزی این است که چند کش را دور دسته‌ی چاقو بپیچید تا از سر خوردن آن در دستان‌تان به هنگام آشپزی جلوگیری شود. با انجام این کار دیگر چاقو به هنگام آشپزی از دست شما سر نمی‌خورد و راحت‌تر می‌توانید به آشپزی کردن خود ادامه دهید.

  • چگونه باید پیاز پوست کنده را تازه و ترد نگه داشت؟

جهت ترد نگه‌داشتن پیاز پوست گرفته شده می‌توانید از نمک یا روغن گیاهی استفاده کنید. مقداری نمک را  داخل یک ظرف ریخته و سپس پیاز را در آن قرار دهید. یکی از روش‌های دیگر این است که مقداری روغن گیاهی را به پیاز آغشته کرده و سپس آن را در یک ظرف دربسته نگهداری نمایید.

  • جهت رفع بوی سوختگی برنج باید چه کاری انجام داد؟

یکی از مهمترین ترفندهای آشپزی جهت رفع بوی سوختگی برنج، استفاده از پیاز است. پیاز را به قطعات یکسان برش داده و لابه‌لای برنج‌ها بگذارید تا بعد از چند دقیقه، بوی سوختگی آن رفع شود.

  • چگونه نوشیدنی‌های گرم را می‌توان خنک کرد؟

جهت خنک کردن نوشیدنی‌های گرم در زمان کم می‌توانید از یک دستمال کاغذی خیس استفاده کنید. اطراف نوشیدنی را با دستمال کاغذی پوشانده و سپس مدتی آن را داخل یخچال قرار دهید.

  • چگونه باید طعم تندی غذا را گرفت؟

اگر به هنگام آشپزی متوجه طعم تند غذا شدید، می‌توانید از دستورالعمل زیر استفاده نمایید. سبزیجات، حبوبات یا گوشت را می‌توانید به غذا اضافه کرده تا طعم تندی آن را بگیرد. اگر مقداری از ماده‌ی اولیه جهت پخت اضافه مانده است، می‌توانید آن را به غذای مورد‌نظر اضافه نمایید.

  • میوه و سبزیجات را چگونه می‌توان به مدت طولانی‌تری استفاده نمود؟

یکی از مهمترین ترفندهای آشپزی جهت نگهداری طولانی‌مدت میوه‌ها و سبزیجات، قرار دادن آنها در خارج از یخچال است. البته در مورد میوه‌ها و سبزیجاتی نظیر: سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، موز و سیب این روش توصیه شده است.

  • روش صحیح نگهداری از شیر جهت جلوگیری از فاسد شدن زود‌هنگام آن چیست؟

بسیاری از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که شیر را باید داخل درب یخچال نگهداری کنند. اما با هر باز‌شدن درب یخچال، تاریخ مصرف شیر زودتر منقضی خواهد شد.

نتیجه‌گیری

یک‌سری ترفندهای آشپزی وجود داشته که با یادگیری آنها به سرآشپز فوق‌حرفه‌ای تبدیل خواهید شد. یادگیری روش‌های مختلف جهت نگهداری مواد‌غذایی یا طبخ آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این مقاله سعی شده تا شما را با مهمترین راز و رمزهای آشپزی افراد کاربلد آشنا نماییم.

مشاهده نسخه pdf مقاله: 16 ترفند آشپزی کوتاه و پرکاربرد برای زندگی آسان‌تر

پیشنهادهایی برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا