۲۴ مدل تب سنج دقیق و پرفروش + خرید اینترنتی
راهنمای خرید تب سنج
تب سنج دستگاهی است که به وسیله آن میتوان میزان دمای بدن را اندازهگیری نمود. همانطور که میدانیم تب ممکن است به دلایل مختلف عفونی یا غیر عفونی در افراد ایجاد و منجر به بیماری شود. در این میان تهیه وسیلهای که بتواند به شما کند که در نبود پزشک، میزان دمای بدن خود یا فرد دیگری را اندازهگیری نمایید از اهمیت ویژهای برخوردار است.
تب سنج های موجود در بازار جهت اندازهگیری دمای بدن، مدل های متفاوتی داشته و شما میتوانید مدلی که به کار شما بیشتر میآید را جهت خرید انتخاب نمایید. ناگفته نماند که تب سنجهای پزشکی را میتوانید از طریق سایت های آنلاین فروشگاهی بعد از مطالعه راهنمای خرید اینترنتی تهیه نمایید. جهت شناخت بیشتر شما عزیزان در مورد انواع دما سنج هایی که در بازار موجود بوده، پیشنهاد میکنیم که ادامه مطلب را از دست ندهید.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید تب سنج دیجیتالی
انواع تب سنج
قبل از خرید این وسیله پزشکی باید به یک سری نکات مهم توجه نمایید. اول اینکه به چه منظوری قصد تهیه تب سنج را دارید؟ اگر به قصد استفاده خانگی میخواهید این وسیله را تهیه نمایید، بهتر است سراغ مدل هایی بروید که بدین منظور طراحی شدهاند. دوم اینکه اگر جهت اندازهگیری دمای بدن کودک خود میخواهید این وسیله را تهیه نمایید، دنبال مدل هایی که درصد خطای بسیار پایینی دارند، باشید. در زیر به انواع مدلهای مختلف تب سنج اشاره شده است:
-
تب سنج دیجیتالی
این مدل تبسنج، درصد خطای بسیار پایینی داشته و اندازهگیری بسیار دقیقی از دمای بدن را فراهم میکند. صفحه نمایشگر آن به صورت دیجیتالی بوده و مصرف انرژی پایینی دارد. از تب سنج دیجیتالی میتوان جهت اندازهگیری دمای بدن به روشهای مختلف نظیر: مقعدی، زیر زبانی و… استفاده نمود. نحوه استفاده از آن بدین گونه است که پس از قرار دادن آن در قسمت مورد نظر، دستگاه بوق زده و بعد از چند ثانیه دما اندازهگیری شده بر روی صفحه نمایش مشخص خواهد شد.
-
مدل درون گوشی
همانطور که از نام این تب سنج پیداست از طریق مجرای گوش، دمای بدن اندازهگیری میشود. اما به هنگام استفاده فرد باید ساکت و بیحرکت باقی بماند تا بتوان اندازهگیری درستی به وسیله آن داشت. نحوه کارکرد تب سنج درون گوش از طریق مادون قرمز بوده و اگر میخواهید این مدل را جهت اندازهگیری تب کودک خود تهیه نمایید، توجه داشته باشید که حتما کودک شما از 3 ماه به بالا باشد. تهیه این وسیله برای کودکان زیر 3 ماه به دلیل کوچک بودن کانال گوش آنها به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
-
مدل جیوهای (شیشهای)
استفاده از این مدل تب سنج از آنجایی که در مقایسه با مدل های دیگر خطر بیشتری دارد، توسط پزشکان به هیچ عنوان توصیه نمیشود. زیرا امکان شکستن تب سنج شیشهای و بیرون ریختن جیوه درون آن وجود داشته و همین عامل، خطر مسمومیت افراد را به دنبال خواهد داشت.
-
مدل نواری
از آنجایی که این مدل تب سنج، دقت اندازه بسیار پایینی داشته و عملکرد آن در مقایسه با مدلهای دیگر ضعیف گزارش شده است، نمیتواند جهت انتخاب گزینه مناسبی باشد.
-
مدل پستانکی
این مدل بیشتر مورد استفاده کودکان قرار میگیرد و جهت استفاده، همکاری خود کودک بسیار ضرورت پیدا میکند. تهیه تب سنج پستانکی برای کودکان زیر دو سال کاربرد دارد. زیرا به راحتی میتوانند این مدل تبسنج را به عنوان نوعی پستانک درون دهان خود بگیرند. اندازهگیری دمای بدن بدین طریق به وسیله حسگرهای موجود درون دستگاه بوده و با درج شدن عدد مشخص بر روی نمایشگر، دمای بدن کودک به راحتی اندازهگیری میشود.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید دستگاه تست قند خون
نکات مهم و تاثیرگذار در قیمت تب سنج
توجه به یک سری ویژگیهای مهم قبل از تهیه تب سنج ضروری بوده و نیاز است که قبل از هرگونه اقدامی جهت خرید، به مواردی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، توجه نمایید.
- زمان پاسخ تب سنج از جمله فاکتورهای مهمی بوده که باید توسط خریدار در نظر گرفته شود. دماسنج های دیجیتالی بر اساس نوع کارکرد، زمان پاسخگویی متفاوتی دارند. ممکن است این زمان جهت تعیین دمای بدن، 10 ثانیه یا بیشتر از 80 ثانیه باشد.
- صفحه نمایشگر ال سی دی تبسنج هم جز موارد دیگری است که هنگام خرید باید در نظر گرفته شود. اگر جز آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه تب سنج های دیجیتالی دارید، حتما به فاکتوری نظیر: صفحه نمایشگر دستگاه توجه نمایید. زیرا به وسیله آن به راحتی میتوانید عدد درج شده بر روی آن را بخوانید.
- بعضی از مدلهای تب سنج در بازار دارای قابلیت پخش صدای آلارم یا بوق هستند. هنگامی که دمای بدن به بیش از 5/99 درجه فارنهایت برسد، صدای بوق دستگاه به طور خودکار پخش خواهد شد. مدلهای مختلفی از تب سنج های پزشکی را میتوانید در بازار پیدا کنید که از قابلیت نشان دادن دما به صورت نمودار رنگی سبز، زرد و قرمز بر روی صفحه نمایشگر خود برخوردار هستند.
- ایمنی تب سنج های پزشکی هم جز موارد مهمی بوده که هنگام خرید باید به آن توجه ویژهای شود. اگر میخواهید که از این وسیله به عنوان مصرف خانگی خود استفاده نمایید باید نسبت به ایمنی آن جهت اندازهگیری دمای بدن اطمینان کامل کسب نمایید. بعضی از مدلهای تب سنج دارای پوششهای محافظی بوده که از ایجاد آلرژی در افراد و یا حتی کودکان جلوگیری میکنند.
- حافظه داخلی تب سنج به شما این امکان را میدهد که در مواقع لزوم بتوانید دماهای ثبت شده قبلی در حافظه را با دمای فعلی اندازهگیری شده، مقایسه نمایید.
- بعضی از مدل ها دارای قابلیت خاموشی خودکار بوده و این امکان باعث کاهش مصرف انرژی در زمان عدم استفاده از دستگاه میشود. مسلما این قابلیت تاثیر زیادی بر افزایش طول عمر دستگاه خریداری شده شما خواهد داشت.
- بسیاری از شرکت ها در زمینه ساخت محصول پزشکی نظیر: تب سنج فعالیت میکنند که تا حدود زیادی توانستهاند اعتماد مشتریان را از لحاظ کیفیت تولیدی، جلب نمایند. در این میان میتوان به اسامی شرکتهایی چون: امرن، بیورر، یوکر، مایکرولایف، رزمکس، مدیسانا، ای ان دی، بی ول، جامپر و… که در تولید تبسنجهای پزشکی فعالیت میکنند، اشاره نمود.
- فاکتورهای مختلفی وجود داشته که میتوانند در قیمت دما سنج و تب سنج های پزشکی تاثیر بگذارند. این عوامل شامل: قابلیت ضد آب دستگاه، مدل، برند تولید کننده، مدت اندازهگیری دما، اندازه و … بوده که بر روی افزایش قیمت تبسنج تاثیرگذار هستند. در بازار میتوانید مدل های مختلف این محصول را از لحاظ کیفیت تولیدی در ردههای قیمتی بین 10 هزار تومان تا 600 هزار تومان پیدا کنید.
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا