تابه به عنوان یکی از پرکاربرد ترین ظروف موجود در هر آشپزخانه محسوب شده که به وسیله آن می توان انواع غذاهای سرخ کردنی را آماده نمود. معمولا ماهیتابه ها به صورت تک دسته و یا همراه با دو دسته جهت استفاده طراحی شده که درون این گونه ظروف معمولا از مواد نچسب مانند تفلون، سرامیک و... استفاده می شود.
تابه به عنوان یکی از پرکاربرد ترین ظروف موجود در هر آشپزخانه محسوب شده که به وسیله آن می توان انواع غذاهای سرخ کردنی را آماده نمود. معمولا این گونه ظروف به صورت تک دسته و یا همراه با دو دسته جهت استفاده طراحی شده که درون این گونه ظروف معمولا از مواد نچسب مانند تفلون، سرامیک و… استفاده می شود. در حال حاضر استفاده از ماهیتابه های نچسب به امری فراگیر تبدیل شده و می توان گفت که این گونه ظروف به طور کلی جایگزین سایر ظروف قدیمی پخت و پز شده است. امروزه شرکت های زیادی در زمینه طراحی و ساخت انواع اینگونه ظروف فعالیت می نمایند که این موضوع باعث تنوع زیاد این محصول در بازار شده است.
به همین علت در حال حاضر انتخاب یک تابه خوب با وجود تنوع بیشمار این محصول در بازار به امری چالش برانگیز تبدیل شده که بهتر است قبل از خرید و انتخاب آن نسبت به برخی از ویژگی های این محصول اطلاعات کسب نمود.
همانطور که در ابتدای این مطلب عنوان کردیم تابه ها در انواع گوناگون با ویژگی های متفاوت طراحی و ساخته شده که به صورت مدل های زیر قابل دسترس خواهند بود.
مدل معمولی اینگونه ظروف یکی از متداول ترین نمونه های موجود در بازار بوده که تقریبا هر خانواده ایرانی تعدادی از آن را در منزل دارد. تابه های معمولی در ابعاد و اندازه های گوناگونی همراه با جنس هایی نظیر سرامیک، گرانیت، استیل و… طراحی و تولید می گردند. با استفاده از نمونه های معمولی این ظروف می توان به سادگی انواع مواد غذایی را سرخ نمود.
مدل لبه دار را می توان به عنوان یکی از نمونه های پرکاربرد در پخت انواع مواد غذایی پرحجم مانند مرغ و… عنوان نمود. معمولا در طراحی این گونه ظروف از لبه های بلند برای جلوگیری از پاشیدن روغن به محیط اطراف استفاده می شود.
در زمینه انواع ماهیتابه ها می توان به مدل وُک اشاره نمود که معمولا از این مدل ظروف جهت پخت غذاهای چینی استفاده می شود که این ظروف به عنوان یکی از جدید ترین مدل های موجود در کشور به شمار می آیند. در طراحی مدل وُک از دیواره های بلند برای جلوگیری از پخش شدن مواد استفاده می شود که این موضوع در طبخ موادی مانند سبزیجات تا حدودی باعث حفظ ارزش غذایی آن خواهد شد.
یکی دیگر از تابه های موجود مدل گریل بوده که می توان از آن جهت سرخ کردن انواع گوشت بهره گیری نمود. در طراحی این گونه ظروف از برخی شیار ها در کف آن استفاده می شود که این موضوع در هنگام سرخ کردن گوشت باعث ایجاد رده هایی بر روی آن شده که می تواند موجب افزایش جذابیت در ظاهر گوشت شود. به صورت کلی در طراحی ظروف نچسب از موادی همچون تفلون و چدن استفاده می شود.
مدل رژیمی این گونه تابه ها مخصوص کسانی بوده که می خواهند غذای خود را با کمترین روغن موجود سرخ نمایند. طراحی مدل رژیمی این ظروف به صورت دو عدد ماهیتابه بر روی هم دیگر بوده که به وسیله یک لوله و قفل کاملا محکم می شوند. با وجود شیار هایی در کف این گونه ظروف تعبیه شده عملا مانع چسبیدن مواد غذایی به کف آن می شود.
با توجه به موارد ذکر شده در این مطلب، یک تابه خوب باید از ویژگی هایی نظیر عدم چسبندگی مواد، مقاوم در برابر حرارت و ضربه و همچنین از وزن نسبتا سبکی برخوردار باشد.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید تابه وک
در حال حاضر نمونه های زیادی از این ظروف با شکل و طراحی متفاوت در بازار موجود هستند که قبل از اقدام به خرید هر یک از آن ها بهتر است با مطالعه راهنمای خرید این گونه ظروف نسبت به برخی از نکات و جزئیات آن آگاه شد. به همین منظور برخی از نکات قابل توجه برای خرید تابه به شرح زیر می باشند.
یکی از اولین نکاتی که در هنگام تهیه اینگونه ظروف باید حتما مورد توجه قرار گیرد مدل محصول بوده که شما عزیزان می توانید با مطالعه بخش ابتدایی این مطلب نسبت به شناخت انواع مدل های ظروف نچسب اطلاعات کافی را بدست آورده و بر اساس نیاز خود یکی از آن ها را تهیه نمایید.
از دیگر نکاتی که باید در هنگام تهیه تابه حتما مد نظر قرار گیرد جنس بدنه محصول است. در حال حاضر این گونه ظروف از جنس هایی مانند آلومینیومی، سرامیکی، گرانیتی و… طراحی و ساخته می شوند که شما می توانید نسبت به خرید هر یک از آنها اقدام نمایید.
گنجایش محصول یکی از موارد مهم در زمینه انتخاب اینگونه ظروف بوده که بهتر است گنجایش ظرف مورد نظر بر اساس نیاز و همچنین حجم مواد غذایی قابل طبخ انتخاب گردد. به عنوان نمونه اگر شما می خواهید از ماهیتابه برای دو الی سه نفر در جهت پخت و پز استفاده نمایید خرید یک محصول با گنجایش و اندازه بزرگ انتخاب معقولانه ای نخواهد بود.
جنس روکش دسته تابه از دیگر نکاتی بوده که در هنگام خرید یکی از این ظروف باید حتما به آن توجه شود. این موضوع را به خاطر داشته باشید که جنس روکش دسته محصول مورد نظر باید حتما از مواد نسوز باشد تا بتوان پس از سرخ شدن مواد غذایی به راحتی آن را به دست گرفته و حمل نمود.
قیمت ماهیتابه معمولا بر اساس فاکتور هایی همچون طراحی ظاهری، جنس، گنجایش، درب دار بودن یا نبودن و غیره تعیین می شود که البته برند تولید کننده در میزان قیمت آن نقش کلیدی را ایفا خواهد کرد.
استفاده و نگهداری از تابه نیازمند به رعایت کردن برخی از اصول بوده که با انجام آن ها می توان عمر ظروف نچسب خود را افزایش داد که برخی از این مواد عبارتند از:
جهت تهیه ماهیتابه می توان علاوه بر مراجعه حضوری به فروشگاه های موجود در سطح شهر آن را به روش خرید اینترنتی تهیه نمود که روش دوم مقرون به صرفه خواهد بود. در کل پیشنهاد می شود تا بر اساس بودجه خود یکی از مناسب ترین نمونه های موجود را برای خود خریداری نمایید.
جمع بندی: امیدواریم مطالعهی راهنمای خرید اینترنتی تابه و مقایسه امروز گرین لیست در دسته بندی لوازم آشپزخانه برای خریدی اقتصادی و ایده آل برای شما مفید باشد، این راهنمای خرید شما را با تمامی نکات مهم که در زمان خرید باید از آنها اطلاع داشته باشید آشنا می کند و به آسانی می توانید مطابق سلیقه خودتان بهترین محصول را انتخاب کنید. از اینکه برای مطالعه این مطلب وقت گذاشتید سپاسگذاریم، شما دوستان عزیز می توانید سوالات و نظرات ارزشمند خود را از طریق فرم ارسال دیدگاه برای تیم تحریریه گرین لیست ارسال کنید تا باعث تکمیل و ارتقا این مقاله شوید. در پایان مطلب بهترین مدل های بازار ایران را با ارزش خرید بالا گردآوری کرده ایم تا شما بتوانید با مقایسه آنها از خریدی مطلوب لذت ببرید.
درحال دریافت محصولات منتخب...