سرگرمی و آموزشی

راهنمای خرید بهترین شیشه شیر نوزاد با معرفی مدل های باکیفیت و بهداشتی

بهترین شیشه شیر ایرانی و خارجی

شیشه شیر نوزاد ، وسیله‌ای است که نیازهای تغذیه کودک را تامین می‌کند. هیچ اصول خاصی را در مورد انتخاب بهترین شیشه شیر نمی‌توان متصور شد. تهیه این وسیله تا حد زیادی به این بستگی دارد که کودک شما کدام شیشه شیر را بپذیرد و با آن راحت باشد. قبل از هر چیز نیاز است که با مدل‌های مختلف این محصول از لحاظ مختلف آشنا شده و در نهایت از طریق خرید اینترنتی یا حضوری، شیشه شیر مناسب برای نوزاد خود را تهیه نمایید.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید صندلی غذاخوری کودک با معرفی مدل های باکیفیت

جهت راهنمای خرید این وسیله با ما همراه باشید تا تمامی اطلاعات لازم در مورد آن را در اختیار شما قرار دهیم:

شیشه شیر نوزاد از چه اجزایی تشکیل شده است؟

  1. درپوش: با استفاده از درپوش می‌توان از نشستن گرد و غبار بر روی سطح پستانک جلوگیری کرد.
  2. سرشیشه: به وسیله این قسمت، نوزاد مایعات درون بطری را می‌مکد.
  3. سرپیچ: اتصال سرشیشه به بطری به وسیله سرپیچ است.
  4. بطری: مایعات داخل بطری نگهداری می‌شود.

معرفی انواع شیشه شیر از لحاظ جنس

شیشه شیر پلاستیکی: از رایج‌ترین مدل‌های پرطرفدار در بازار که ارزان‌قیمت بوده، شیشه شیر پلاستیکی است. از مهمترین مزایای آن می‌توان به عدم شکستگی آن اشاره کرد. زیرا با افتادن ناگهانی به راحتی شکسته نمی‌شوند. اگرچه انتخاب این مدل به سلیقه والدین مربوط می‌شود اما در انتخاب این مدل شیشه شیر باید خیلی محتاط بود. حتما هنگام خرید آن به نشان بازیافت درج شده ته بطری دقت نموده که از علامت‌های «#1»، «#2»، «#4» و «#5» برخوردار باشد. زیرا این علائم نشان دهنده این است که در ساخت محصول از پلاستیک‌های مطمئن و از جنس پلی‌پروپیلن استفاده شده است.

معایب استفاده:

  1. زود بو می‌گیرد.
  2. به راحتی خراشیده می‌شود.
  3. محصول با گذشت مدت زمان طولانی، مستهلک می‌گردد.
  4. ترکیب پلاستیک در دماهای بسیار بالا باعث از هم پاشیده شدن آن می‌شود.

شیشه شیر شیشه‌ای: از آنجا که شیشه شیر شیشه‌ای دارای سطح صاف بوده، تمیز کردن آن به راحتی صورت می‌گیرد. مواد به کار رفته در این جنس برای سلامتی مضر نبوده و از مهمترین مزایای آن می‌توان به طول عمر بالا و قابلیت بازیافت محصول اشاره کرد.

معایب استفاده:

  1. در مقایسه با بطری‌های پلاستیکی، وزن زیاد و قیمت بالاتری دارد.
  2. استفاده از بطری شیشه‌ای به دلیل شکنندگی آن در مهد کودک‌ها مجاز نیست.
  3. هنگام استفاده از مایعات سرد، رطوبت به بدنه بطری جذب می‌شود.

شیشه شیر استیل: شیشه شیر استیل در مقایسه با مدل‌های دیگر تقاضای کمتری در میان خریداران دارد. از آنجایی که استیل ضد زنگ بوده به راحتی خراشیده و شکسته نمی‌شود و از مقاومت بالایی در برابر هرگونه آسیبی برخوردار است. این محصول به دلیل مواد به کار رفته در طراحی آن، مایعات درون بطری را در مدت زمان زیادی گرم یا سرد نگه می‌دارد.

معایب استفاده:

  1. در مقایسه با مدل‌های دیگر، گران‌تر است.
  2. طراحی و دیزاین محصول به گونه‌ای است که نمی‌توان مقدار مایعات را از روی بطری مشاهده نمود.
  3. جذب رطوبت هنگام استفاده از مایعات سرد بر روی بدنه شیشه شیر استیل، قابل مشاهده است.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید پستانک برای نوزاد با معرفی مدل های باکیفیت و بهداشتی

معرفی انواع سرشیشه از لحاظ جنس

  • سرشیشه از جنس لاتکس: لاتکس نوعی ماده‌ای است که در ساخت پلاستیک بسیار کاربرد دارد. از آنجایی که این جنس بسیار نرم و انعطاف‌پذیر بوده به راحتی خراب می‌شود. سرشیشه لاتکس شباهت زیادی به سینه مادر داشته و نوزاد به راحتی می‌تواند آن را بمکد. بعضی نوزادان به لاتکس طبیعی به دلیل مواد به کار رفته در آن حساسیت دارند. اما این مورد درباره لاتکس‌های مصنوعی مشاهده نشده است.
  • سرشیشه از جنس سیلیکون: سیلیکون در مقایسه با لاتکس شفاف و بی‌رنگ بوده و انعطاف ‌پذیری کمتری هم دارد. به هیچ عنوان برای نوزادان حساسیت‌زا نیست و از دوام زیادی در مقایسه با جنس قبلی برخوردار است.

معرفی نکات تاثیرگذار در قیمت شیشه شیر ارزان

مجموعه نکات مهمی هنگام خرید شیشه شیر نوزاد وجود دارد که نیاز است قبل از اقدام هرگونه فعالیتی به موارد ذکر شده در جملات زیر توجه نمود:

  • شیشه شیر نوزاد باید از درجه‌ بندی‌های مختلف برخوردار باشد. زیرا بدین وسیله شما متوجه خواهید شد که چه میزان از مایعات را به کودک خود بدهید.
  • اگر شیشه شیر پلاستیکی را جهت خرید در نظر دارید به نشان استاندارد BPA در ته بطری توجه نمایید. زیرا این مورد نشان‌دهنده این است که شیشه شیر نوزاد از مواد با کیفیت ساخته شده و برای سلامتی مضر نیست.
  • به مجموعه فاکتورهای زیر هنگام خرید شیشه شیر برای نوزاد توجه نمایید:
  • دوام و طول عمر مناسبی داشته باشد.
  • مایعات درون بطری به راحتی بو نگیرد.
  • بدنه بطری حتی‌الامکان، شفاف انتخاب گردد تا مایعات درون آن به راحتی دیده شود.
  • شستشو و تمیز کردن آن به آسانی انجام شود.
  • طراحی و دیزاین بطری به صورتی باشد که در دست به راحتی قرار گرفته و نوزاد بتواند از طریق آن تغذیه نماید.
  • حتما از وجود درپوش در این محصول، اطمینان کسب کنید. زیرا وجود درپوش مانع ورود کثیفی بر روی پستانک یا سرشیشه می‌شود.
  • از لحاظ شکل ظاهری، شیشه شیر را مورد بررسی قرار داده و حتی‌الامکان محصولی جهت خرید انتخاب شود که سرهم‌بندی بسیار آسانی داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید ساک لوازم کودک و نوزاد با معرفی مدل های باکیفیت و شیک 

راهنمای نگهداری از شیشه شیر نوزاد:

نکاتی هنگام استفاده از شیشه شیر وجود داشته که شما با توجه به آنها می‌توانید به خوبی از محصول، مراقبت نموده و اطلاعات لازم را کسب نمایید. یکی از این موارد در مورد حداقل سن استفاده از شیشه شیر نوزاد است که این مورد کاملا به شما بستگی دارد. زیرا حداقل این سن از دید متخصصان تا سن دو سالگی در نظر گرفته شده است. در مورد بطری شیشه شیر اگر هرگونه تغییر رنگ، خراشیدگی زیاد بر روی بدنه و بو گرفتگی مایعات درون آن را مشاهده نمودید، بهترین زمان جهت تعویض آن است. البته هنگام استفاده از این محصول توجه نمایید که اندازه بطری باید متناسب با سن و مقدار غذایی نوزاد تعیین شود.

  • جهت ضدعفونی کردن شیشه شیر نوزاد ، ظرف بزرگی را پر از آب کرده تا بجوشد.
  • بطری و اجزای آن را به طور کامل داخل آب قرار داده و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه درون آب جوش، بماند.
  • در مورد شیشه شیر پلاستیکی هم توجه نموده که فورا از درون آب جوش بیرون آورید. زیرا امکان ذوب شدن پلاستیک در دمای بسیار بالا وجود دارد.

سخن آخر: با مطالعه مقاله امروز حالا احتمالا می دانید که شیشه شیر نوزاد از چه اجزایی تشکیل شده است و همچنین با نکات تاثیرگذار در قیمت شیشه شیر آشنا شده اید. امیدواریم راهنمای خرید اینترنتی و مقایسه امروز گرین لیست در دسته بندی کودک و نوزاد برای خریدی رضایت بخش و مطابق با نیاز کودک دلبندتان به شما کمک کرده باشد. بخاطر همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم. در انتهای مطلب امروز لیست پرفروش ترین و محبوب ترین مدل های موجود در بازار را برای شما گردآوری کرده ایم. تمامی این محصولات استاندارد و از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

پیشنهادهایی برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا