راهنمای خرید زیباترین فرش ماشینی با معرفی مدل های بادوام و شیک
معرفی انواع فرش ماشینی
یکی از انواع فرش های پرطرفدار، فرش ماشینی است که قیمت مناسب تری نسبت به فرش های دستباف دارد. فرش های ماشینی شامل انواع فرش اکریلیک، فرش پلی استر و فرش پلی پروپیلن می شوند. هنگام خرید یک فرش ماشینی باید به نکاتی همچون تعداد شانه، ابعاد فرش، پرز فرش، رنگ فرش، داشتن گوشههای چرم، عدم استفاده از فرشهای ویسکوزی و زیبایی فرش دقت کرد. فرش ها از اصلی ترین اجزای هر خانه ایرانی محسوب می شوند و انتخاب آن ها نیازمند دقت فراوانی است. در ادامه این مطلب به معرفی انواع فرش ماشینی با دوام و شیک می پردازیم.
فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-210
فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-210، تراکم پود در متر ۴۹۰ هزار، تراکم طولی ۱۴۰۰ و تراکم عرضی ۷۰۰ شانه دارد. این محصول شکل مستطیلی دارد و از متریال درجه یک تولید می شود. فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-210 قابلیت ضد الکتریسیته ساکن دارد و ضد حساسیت و ضد بید است. همچنین از قابلیت مقاومت در برابر رطوبت برخوردار است و بدون پرز تولید می شود. فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-210 ثبات رنگ بالایی دارد و نخ پود آن از کنف و پلی استر و نخ خاب آن از پلی پروپیلن هیت ست تهیه می شود.
فرش ماشینی رادین اصفهان
فرش ماشینی رادین اصفهان یکی دیگر از مدل های بادوام و شیک موجود در بازار است که رنگ زمینه صدفی دارد. اسم طرح این فرش، گل رز آرامش صدفی است و شکل مستطیلی دارد. فرش ماشینی رادین اصفهان تراکم عرضی ۵۰۰ شانه و تراکم طولی ۱۶۰۰ دارد و ۱۰ عدد رنگ در آن به کار رفته است. همچنین نخ پود این فرش از کنف، نخ خاب آن از آکریلیک هیت ست شده و نخ تار آن از پلی استر و پنبه تولید می شود.
فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-219
فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-219 تراکم پود در متر ۴۹۰ هزار، تراکم طولی ۱۴۰۰ و تراکم عرضی ۷۰۰ شانه دارد. این محصول شکل مستطیلی دارد و از متریال درجه یک تولید می شود. فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-219 قابلیت ضد الکتریسیته ساکن دارد و ضد حساسیت و ضد بید است. همچنین از قابلیت مقاومت در برابر رطوبت برخوردار است و بدون پرز تولید می شود. فرش ماشینی هیوا طرح بلوچ کد 3-219 ثبات رنگ بالایی دارد و نخ پود آن از کنف و پلی استر و نخ خاب آن از پلی پروپیلن هیت ست تهیه می شود.
خرید فرش ماشینی این روزها طرفداران بسیاری دارد. با توجه به اینکه قیمت فرش ماشینی به نسبت فرش دستی کمتر است لذا افراد زیادی تمایل به تهیه این نوع فرش ها دارند. از همین رو مقاله پیش رو تلاش نموده است تا یک راهنمای خرید برای تهیه فرش های ماشینی را در اختیارتان قرار دهد که بتوانید جهت خرید اینترنتی به صورت آگاهانه تری اقدام نمایید.
انواع فرش ماشینی در بازار:
در زمان خرید فرش ماشینی قطعا با اولین موردی که روبرو می شوید، تنوع بالای این فرش ها در بازار است. لذا در زیر انواع فرش های ماشینی دسته بندی شده اند:
- انواع اکریلیک:
این فرش در بازار بسیار طرفدار دارد. از لحاظ جنس، الیاف به کار رفته در آنها بسیار شبیه به پشم بوده و به همین دلیل نرم و لطیف می باشد. قیمت فرش ماشینی مذکور به نسبت سایر انواع فرش ها کمی گران تر است. یکی دیگر از مزایای این نوع از فرش ها، دوام و ماندگاری بالای آنان می باشد. البته باید به عنوان یک راهنمای خرید به این مورد نیز توجه داشته باشید که آلودگی به راحتی از روی الیاف این فرش ها تمیز نمی شود اما می توان با آب تلاش کرد تا لکه ها در آن حل شده و کم رنگ گردند.
- انواع پلی استر:
فرش هایی که از پلی استر تهیه شده اند، به نسبت مدل بالا دارای قیمت کمتری می باشند. الیاف مصنوعی که در آنها به کار رفته است بسیار درخشان و براق است لذا در خانه هایی که دارای چیدمان روشن رنگ هستند، گزینه خوبی می باشد.
- انواع پلی پروپیلن:
در این فرش ها رطوبت به میزان کمی جذب می شود لذا آسیب پذیری آنها بسیار کم است. البته باید توجه داشته باشید که فرش های مذکور از الیاف مصنوعی ساخته شده اند. به همین دلیل اگر لکه های روغن بر روی آنها ریخته شود، به راحتی تمیز نخواهد شد.
به صورت کلی اگر قصد خرید فرش ماشینی را دارید، حتما توجه نمایید که ماندگاری در فرش های اکریلیک بیشتر بوده اما زیبایی فرش های پلی استری غیر قابل انکار می باشد.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید گبه و گلیم
نکات مهم در زمان خرید فرش ماشینی به صورت اینترنتی:
در خرید اینترنتی برای تهیه فرش ماشینی با فاکتور های متفاوتی روبرو می شوید که هر کدام از آنها می توانند بر روی قیمت فرش ماشینی تاثیر بگذارند. هر یک از این موارد در زیر توضیح داده شده اند:
- شانه:
به تعداد گره های هر فرش در هر متر، شانه گفته می شود. گره ها هم به صورت طولی و هم به صورت عرضی در نظر گرفته می شوند. امروزه انواع فرش های 220- 250-280-320 و … در بازار وجود دارند که اعداد فوق نشان دهنده شانه آنها است. با این توضیح می توان متوجه شد که هر اندازه شانه یک فرش بیشتر باشد، تراکم گره ها نیز در آن بیشتر است. تراکم بالا باعث استحکام بالا و البته سنگین شدن فرش نیز می شود.
- ابعاد فرش:
سایز و ابعاد فرش مورد بعدی است که در خرید فرش ماشینی می تواند موثر باشد. عموما فرش های بزرگ از الیاف بیشتری استفاده کرده و قیمت بالاتری دارند. در حال حاضر فرش های 6- 9 – 12 متری جز انواع فرش های رایج در بازار می باشند.
- پرز فرش:
در بازار برخی از فرش ها دارای پرز بلند و برخی دیگر دارای پرز کوتاه هستند. عموما پرز های بلند می توانند آلودگی ها و میکروب ها را در خود جای دهند لذا در خانه هایی که حیوانات خانگی یا بچه های کم سن و سال حضور دارند، توصیه می شود تا از فرش هایی بهره برده شود که پرز کوتاه تری دارند.
- رنگ:
جالب است که انتخاب رنگ یک فرش ماشینی در زمان خرید اینترنتی تا حد زیادی به ابعاد آن مربوط می شود. به طور مثال اگر فضای شما کوچک است، رنگ های روشن می توانند گزینه بهتری باشند تا فضای خانه را دلباز تر نشان دهند. اما در مقابل در فضاهای بزرگ می توان از فرش هایی با رنگ تیره نیز بهره برد.
- داشتن گوشه های چرم:
فرش های ماشین چنانچه دارای ترمز گیر نباشند بر روی سرامیک سر می خورند. امروزه بسیاری از کارخانه ها جهت رفع این ایراد دور فرش را با لایه های چرم می دوزند تا فرش کاملا ثابت و ساکن باقی بماند.
- عدم استفاده از فرش های ویسکوزی:
در حال حاضر در بازار فرش هایی وجود دارد که از لاتکس و ویسکوز تهیه شده اند. این فرش ها عموما وارداتی می باشند. عیب بزرگ این دسته از فرش های ماشینی در این خصوص است که بسیار نازک بوده و در زمان شستشو این امکان وجود دارد که آسیب ببینند.
- زیبایی:
در مواردی که برای شما زیبایی بسیار اهمیت دارد، لازم است تا از فرش هایی استفاده نمایید که دارای تراکم بالا و شانه های زیاد است. این فرش ها می توانند تفکیک رنگ را بهتر به نمایش بگذارند. از لحاظ ماندگاری نیز گزینه بهتری می باشند.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید بهترین روفرشی با معرفی مدل های شیک و ارزان
نکات مهم برای نگهداری، پس از خرید فرش ماشینی:
قطعا قیمت فرش ماشینی در بازار در حدی است که عموما توصیه می شود، با رعایت نکات مربوطه، طول عمر آنها را افزایش دهید. لذا توجه به موارد زیر الزامی است:
- اگر از فرش خود استفاده نمی نمایید، بهتر است تا آن را لوله کرده و در یک محیط خشک نگهداری نمایید. چنانچه مدت زمان زیادی در حالت لوله باقی ماند، بهتر است تا آن را باز نمایید که هوا در بین الیاف فرش جریان یابد.
- استفاده زیاد از مواد شوینده فرش، باعث پوسیدگی می شود لذا تلاش نمایید تا به صورت دوره ای فرش ها را شسته و از نمناک نمودن آنها جلوگیری نمایید زیرا رطوبت باعث سایش فرش می شود.
- در زمان جارو کشیدن از درجه متوسط جاروبرقی بهره ببرید زیرا فشار زیاد و مکش بالا موجب می شود تا گره ها به مرور در آن باز شده و استحکام خود را از دست بدهد.
برای خرید اینترنتی حتما به این مورد توجه داشته باشید که آیا فروشنده ضمانتی در خصوص رنگ فرش ارائه می دهد یا خیر. فرش های ماشینی می بایست دارای رنگ ثابت باشند.
کلام آخر: تا اینجا با انواع و اقسام فرش ماشینی و نکات مهم آنها در هنگام خرید آشنا شدیم. خوشحال می شویم از اینکه نظرات خود را برای ما ارسال کنید. امیدواریم با مطالعه راهنمای خرید آنلاین امروز در دسته بندی دکوراتیو خریدی معقول و ایده آل داشته باشید. در ادامه لیستی از بهترین مدل های فرش ماشینی را برای شما دوستان جمع آوری کرده ایم. تمامی این محصولات کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه ای دارند.
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
امتیاز کاربران
فرش ماشینی الماس کویر کلکسیون ورسای کد 1.00105 زمینه فیلی
قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خریدمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا