موکاپات وسیلهای است که میتوان به کمک آن به راحتی قهوه درست کنید. اما واقعا درست کردن قهوه به وسیله موکاپات، امکانپذیر است یا چگونه میتوان به اصول صحیح درست کردن اسپرسوی غلیظ با موکاپات دست یافت؟ درست کردن قهوه به وسیله دستگاه به هیچ عنوان کار سختی نبوده و شما میتوانید با یادگیری چند ترفند ساده، بهترین قهوه را عصارهگیری کرده و نوش جان نمایید.
موکاپات وسیلهای است که میتوان به کمک آن به راحتی قهوه درست کنید. اما واقعا درست کردن قهوه به وسیله موکاپات، امکانپذیر است یا چگونه میتوان به اصول صحیح درست کردن اسپرسوی غلیظ با موکاپات دست یافت؟ درست کردن قهوه به وسیله دستگاه به هیچ عنوان کار سختی نبوده و شما میتوانید با یادگیری چند ترفند ساده، بهترین قهوه را عصارهگیری کرده و نوش جان نمایید.
روشی که میخواهیم به شما جهت دمآوری قهوه به وسیله دستگاه اسپرسوساز آموزش دهیم، روشی ایتالیایی بوده که به وسایلی نظیر: پودر قهوه اسپرسوی مرغوب، شکر، آب سرد، موکاپات، ظرف جهت مخلوط کردن اسپرسو و فنجان کوچک جهت سرو قهوه احتیاج خواهید داشت. فرآیند آمادهسازی این روش جمعا 10 دقیقه طول خواهد کشید.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید قهوه جوش موکاپات با معرفی مدل های زیبا و باکیفیت
آب سرد را درون محفظه دستگاه بریزید البته توجه نمایید که محفظه باید تا سطح معینی پر شود و هنگام قرار دادن سبد بر روی آن، آب به داخل سبد نفوذ نکند.
در این مرحله نیاز است که سبد را بر روی محفظهای که از آب پر کردید، قرار داده و پودر قهوه را درون سبد بریزید.
سبد را از قهوه پر کرده و توجه نمایید که هیچ دانه قهوهای از درون آن خارج نشود. سپس محفظه بالایی و پایینی دستگاه را به خوبی چفت نمایید تا هنگام جوش آمدن آب درون محفظه، چیزی به بیرون تراوش نکند. هنگام قرار دادن قهوه درون سبد، آن را با دست فشار ندهید. زیرا باعث چسبیده شدن ذرات به همدیگر و مسدود شدن مسیر عبور آب میشود.
دستگاه اسپرسوساز را به صورت اصولی جاسازی کنید و توجه نمایید که محفظه بالایی را بر روی محفظه پایینی قرار داده و آن را به خوبی چفت نمایید.
در این مرحله وقت آن است که دستگاه را بر روی حرارت کم قرار داده تا قهوه طعم و مزه خوبی به خود بگیرد. البته توجه داشته باشید که قرار دادن دستگاه بر روی حرارت کم، فرایند زمان عصارهگیری را بیشتر میکند.
مهمترین مرحله درست کردن اصولی قهوه به اینجا ختم میشود. به ازای هر فنجان میتوانید یک قاشق چایخوری شکر به قهوه اضافه کنید. البته این مرحله نیاز به تمرین و مهارت زیادی دارد تا بتوانید یک قهوه خوشطعم را درست کنید. هنگام فرایند عصارهگیری قهوه، آن را از روی حرارت برداشته و درون ظرف دیگر ریخته و کم کم شکر را به آن اضافه نمایید. بعد از آن، ترکیب قهوه و شکر را به خوبی مخلوط کرده تا مایع غلیظی ایجاد شود.
از اینکه همراه گرین لیست هستید سپاسگزاریم. امیدواریم مطلب امروز در دسته بندی خانه داری به شما کمک کند.