خانه داری

با سالم ترین و بهترین روش‌های پختن تخم مرغ آشنا شویم

پختن تخم مرغ مستلزم استفاده از روش‌های خاصی بوده که با بکارگیری آنها می‌توانید این ماده غذایی مفید را به درست‌ترین شیوه، درست کرده و نوش جان نمایید. از آنجایی که تخم مرغ، یک غذای بسیار مغذی و سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم بوده، چگونگی نحوه پخت بر کیفیت غذایی آن تاثیرگذار خواهد بود. پختن تخم ‌مرغ در آشپزی بسیار آسان بوده و با استفاده از روش‌های متعددی می‌توان باکتری‌های خطرناک آن را از بین برد و به غذای لذیذی تبدیل کرد.

روش های پختن تخم مرغ:

  1. زمان پخت تخمه مرغ پخته:

برای اینکه تخم مرغ شما کاملا پخته و زرده آن به خوبی سفت شود، نیاز است که آن را درون ظرف آب جوش گذاشته و اجازه دهید که به مدت 6 الی 10 دقیقه درون ظرف باقی بماند. اگر دوست دارید که تخم ‌مرغ به خوبی پخته و ویتامین‌های درون آن حفظ شود حتما از این روش استفاده نمایید.

  1. زمان پخت تخمه مرغ آب پز:

روش پخت تخم‌ مرغ آب ‌پز هم به مانند تخم ‌مرغ پخته بوده اما تنها تفاوت در چگونگی روش درست کردن آنها است. دمای آب زمانی که حدود 71 تا 82 درجه سانتیگراد رسید، بهترین زمانی است که می‌توان تخم مرغ را آب‌پز نمود. اما توجه نمایید که تخم مرغ حدود 5/2 الی 3 دقیقه درون آب قرار گیرد.

  1. طرز تهیه نیمرو ساده:

یکی از رایج‌ترین و متداول‌ترین روش‌ها جهت پختن تخم مرغ ، نیمرو کردن آن است. روش درست کردن این مدل هم بسیار آسان بوده و با ریختن مقداری روغن درون ماهیتابه و شکستن تخم مرغ درون آن می‌توانید به غذایی بسیار خوشمزه دست یابید. البته سرو این غذا همراه با سبزیجات، سلیقه‌ای محسوب می‌شود.

  1. طرز تهیه خاگینه ساده برای صبحانه:

بسیاری از افراد از این روش جهت پختن تخم مرغ استفاده می‌کنند. در ابتدا، نیاز است که تخم مرغ را به صورت جداگانه در ظرفی شکسته و آن را به خوبی هم بزنید. سپس، ماهیتابه را گرم کنید و در نهایت محتویات درون ظرف را داخل ماهیتابه با مقداری روغن، سرخ نمایید.

  1. نیمرو در مایکروفر:

شما می‌توانید از طریق مایکروفر بهترین تخم مرغ را پخت نمایید. زمان آماده سازی تخم مرغ از این طریق بسیار کم خواهد بود. اما اگر شما تخم‌ مرغ را با پوست درون دستگاه قرار دهید، امکان ترکیدن آن وجود خواهد داشت. قبل از هر چیز به چگونگی نحوه درست کردن تخم مرغ در مایکروفر توجه نمایید.

  1. پخت تخم مرغ بدون آب:

جهت پختن تخم مرغ بدون آب ، نیاز است که سطح ماهیتابه را کمی روغن بمالید و آن را درون ظرف بشکنید. در نهایت اجازه دهید که در مدت زمان معینی، تخم مرغ بپزد و به خود شکل بگیرد.

صبحانه با تخمه مرغ ایرانی ، به نکات زیر در تهیه پخت تخم‌ مرغ سالم و بهداشتی، توجه نمایید:

مورد مهمی که در مورد پخت تخم مرغ وجود دارد، این است که از روش‌های پختنی به جای روش‌های سرخ‌کردنی استفاده نمایید. این نکته برای آن دسته از عزیزانی که می‌خواهند میزان دریافتی کالری کمتری از این ماده غذایی داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است. توجه نمایید که تخم مرغ را در زمان معین و حرارت مناسبی بپزید.  زیرا در غیر اینصورت، تمام مواد پروتئینی و معدنی این ماده غذایی مفید از بین خواهد رفت.

امیدواریم مقاله امروز گرین لیست درباره روش‌های پختن تخم مرغ در دسته بندی خانه داری برای شما مفید باشد.

پیشنهادهایی برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا