۳۰ مدل میکرومتر باکیفیت و دقیق + خرید اینترنتی
راهنمای خرید میکرومتر
میکرومتر که امروزه در صنایع فلزی و ساختمانی از آن استفاده می شود برای اندازه گیری سطوح و ضخامت ورق ها مورد بهره برداری قرار می گیرد.
برای اینکه شما میکرومترهای خوبی را تهیه نمایید، لازم است تا راهنمای خرید اینترنتی را که در ادامه بیان شده است، در نظر داشته باشید که بهترین خرید خود را انجام دهید.
میکرومتر چیست؟
میکرومترها، که اغلب “میکرو” نامیده می شوند، احتمالاً پرکاربردترین ابزار اندازه گیری دقیق در هر صنعتی هستند.
میکرو ها معمولاً با دقت 0.0001 اینچ (یا 0.01 میلیمتر برای مدلهای متریک)، اندازهگیریهای بسیار دقیقی را ارائه میکنند و صنعت کارها اغلب آنها را به دستگاههای دیگر مانند کولیس ترجیح میدهند.
آشنایی با آناتومی میکرومتر
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، یک میکرومتر سنتی به طور کلی از چندین بخش مختلف تشکیل شده است. در اینجا موارد مهمی وجود دارد که هنگام انتخاب میکرو باید در نظر بگیرید:
- سندان: همراه با دوک، بخشی است که دائماً با قطعه در تماس است و در نتیجه بیشترین احتمال آسیب پذیری را دارد. به همین دلیل، مدل های خوب معمولا دارای سندان با نوک کاربیدی هستند که عمر ابزار را طولانی تر می کند.
- قاب: قاب ها در اندازه ها و شکل های مختلفی وجود دارند. برخی از اشکال برای استفاده های خاص طراحی شده اند. به عنوان مثال، میکرومتر توپی طوری طراحی شده است که وارد مناطق بسیار کوچکی شود.
هنگام انتخاب میکرومتر، همیشه نوع قطعه ای را که قرار است اندازه گیری کنید در نظر بگیرید.
- مهره قفلی: قفل اسپیندل برای انجام اندازه گیری و همچنین قفل کردن دوک برای اندازه گیری قطعات کوچک مفید است. برخی از میکرومترها یک مهره قفل دارند (مانند شکل)، در حالی که برخی دیگر ممکن است یک اهرم قفل داشته باشند.
ما توصیه می کنیم نوع اهرم دار را انتخاب کنید زیرا به نظر می رسد در طول استفاده به توجه و مراقبت کمتری نیاز دارد و کار با آن آسان تر است
- ترازوهای دسته: در حالی که همه میکرومترها دارای مقیاس شاخص اصلی روی دسته هستند که با افزایش 0.025 اندازه گیری می شوند، دقیق ترین مدل ها دارای مقیاس ورنیه برای اندازه گیری دقیق تر هستند. مقیاس ورنیه در حدود 0.0001 اینچ می باشد.
- RATCHET SPEEDER: بسیاری از میکرو ها دارای نوعی مکانیسم کلاچ لغزنده هستند که از سفت شدن بیش از حد جلوگیری میکنند و به کاربر کمک میکنند تا نیروی اندازهگیری ثابتی را به دوک خود اعمال کند و به اطمینان از اندازهگیریهای قابل اطمینان داشته باشند. این یک ویژگی مهم نیست، اما چیزی است که باید در نظر گرفت.
انواع میکرومتر
همانطور که قبلا ذکر شد، میکرو ها با توجه به کاربردشان در اندازه ها و شکل های متفاوتی تولید می شوند. در زیر سه نوع میکرو کاربردی که هنگام کار در صنعت با آنها مواجه خواهید شد، آورده شده است:
-
میکرومترهای خارجی
این موارد پرکاربردترین نوع میکرومتر ها است. اگر بر روی ماشین تراش کار می کنید، برای اندازه گیری فاصله بین دو نقطه خارجی از موارد گرد استفاده می شود، یا اگر روی یک ماشین فرز کار می کنید، از موارد مربعی استفاده می شود.
-
میکرومترهای داخلی
این مورد برای اندازه گیری های داخلی، مانند شناسه بوش ها یا بلبرینگ ها طراحی شده است. رایجترین مدلهای میکرو داخلی مانند میکرو بیرونی، بدون قاب و سندان هستند اما انواع دیگری که بیشتر شبیه به کالیپر هستند نیز موجود است.
برخلاف میکرو های خارجی، با بزرگ شدن دسته، میزان خواندن روی دسته افزایش می یابد.
-
میکرومتر عمقی
میکرومترهای عمقی امکان اندازهگیری دقیق عمق را برای مواردی مانند سوراخها، شکافها، شکافهای کلیدها و … فراهم میکنند. این ابزار دارای یک سطح سخت و یک پایه لبه دار است که به سر میکرومتر متصل است.
مانند میکرو های داخلی، امکان اندازه گیری با امتداد میله به داخل سوراخ افزایش می یابد.
نکات مهم و تاثیرگذار در قیمت میکرومتر
- اگر به تازگی وارد صنعت شده اید و نمی دانید که برای فعالیت خود از کدام میکرومتر استفاده نمایید، توصیه می کنیم با بهترین میکرو 0-1 اینچی بیرونی که در بازار وجود دارند، شروع کنید.
زیرا به احتمال زیاد این مورد ابزاری است که می تواند به تمام نیازهای شما پاسخ دهد. همانطور که در بالا ذکر شد، میکرومتر ها بسته به کاربرد مورد نظر متفاوت هستند.
- بنابراین بهترین توصیهای که میتوانیم ارائه کنیم این است که نوع میکرویی را که بیشتر از آن استفاده میکنید (خارج، داخل یا عمق) را شناسایی کنید و روی آن سرمایهگذاری نمایید.
- با توجه به توضیحات بالا اگر قصد خرید میکرو را دارید، توصیه می شود تا موارد زیر را در نظر داشته باشید: به صورت کلی باید در نظر داشته باشید که برای خرید میکرومتر استانداردهای زیادی وجود دارد.
- مواردی چون iso, uni,din از این استانداردها می باشند. اما این بین میکروهایی که توسط برند TESA ارائه می شوند عموم استانداردهای لازم را دارند و افراد بیشتری نیز به سمت آنها کشش دارند.
- البته باید در نظر داشته باشید که با توجه به کاربردی که در نظر دارید، کدام استاندارد پاسخگوی نیاز شما می باشد.
نگهداری میکرومتر
برای نگهداری از این میکرومترها باید توجه داشته باشید که این ابزارها بسیار حساس هستند لذا از زمین انداختن و پرت نمودن آنان باید اجتناب نمود.
همچنین دقت نمایید که پس از هر بار استفاده به خوبی ابزار خود را تمیز نمایید تا برای استفاده های بعدی آماده باشد.
قبل از استفاده دقت نمایید تا روغن و گریس و مواردی از این قبیل بر روی ابزار شما وجود نداشته باشند زیرا این گزینه ها باعث می شوند تا دقت اندازه گیری شما کمتر شوند.
عموما میکرو ها دارای یک کاور مخصوص هستند برای اینکه بتوانید از آنها برای طولانی مدت بهره ببرید، توصیه می کنیم تا حتما آنها را پس از هر بار استفاده داخل این کاور ها قرار دهید تا ضربه به آنان وارد نشود.
جمع بندی
به صورت کلی داشتن یک میکرومتر خوب ضروری است اما برای اینکه یک گزینه کاربردی برای خود داشته باشید لازم است تا حتما انواع مختلف میکرومتر را شناخته و با ویژگی هر کدام از آنها آشنا شوید که در بالا به آنها اشاره شده است لذا پیشنهاد می گردد تا حتما این ویژگی ها و مشخصات را در نظر داشته باشید.
مشاهده نسخه pdf مقاله: ۳۰ مدل میکرومتر باکیفیت و دقیق + خرید اینترنتی
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
امتیاز کاربران
میکرومتر خارج سنج هامر مدل mt.2062 گستره 25-0 میلی متر
قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خریدمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
امتیاز کاربران
میکرومتر خارج سنج آکاد مدل 01-001-321 گستره 25 - 0 میلی متر
قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خریدمشخصات کالا
مشخصات کالا
امتیاز کاربران
میکرومتر خارج سنج لینکز کد 02-701 گستره 50-25 میلی متر
قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خریدمشخصات کالا
امتیاز کاربران
میکرومتر بیرون سنج اینسایز مدل YP-3203-25A-0-25x0.01MM گستره 0-25 میلی متر
قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خریدمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
امتیاز کاربران
میکرومتر خارج سنج دیجیتال لینکز کد 04-727 گستره 100-75 میلی متر
قیمت روز ، تصاویر بیشتر و خریدمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا