۲۵ مدل قابلمه چدن شیک و باکیفیت با خرید اینترنتی
ظروف چدنی ترکیبی از عناصر آهن و کربن هستند. مزیت های بسیاری که این ظروف به همراه دارد، باعث شده تا در بسیاری از آشپزخانه ها به عنوان مهره اصلی پخت و پز استفاده شود. در این مقاله سعی داریم تا راهنمایی های لازم در خصوص خرید قابلمه چدن به شما ارائه دهیم.
ظروف و قابلمه چدن تقلبی
برخی از سودجویان قابلمه های چینی ساخته شده از جنس آلومینیوم فشرده را که وزن سنگین تری نسبت به چدن دارند در بازار عرضه می نمایند. ظروف آلومینیومی در برابر ضربه و حرارت مقاوم نیستند و به مرور خراب می شوند.
اگر قابلمه را از ارتفاع بلند به زمین رها کنیم و در اثر ضربه بشکند، یعنی چدنی است. دقت کنید در این روش نباید قابلمه له یا قر شود. همچنین اگر آهن ربا به بدنه آن بچسبد نشان دهنده چدنی بودن قابلمه است.
قابلمه های چدنی برای سلامتی مضر هستند؟
قابلمه های ساخته شده از چدن برای سلامتی انسان مضر که نیستند هیچ، بلکه مفید هم هستند. بسیاری از افراد از کمبود یون در بدن خود رنج می برند. پخت و پز غذا در چون باعث اضافه شدن آنزیم های یونی در غذا و ترشح یون در معده هنگام هضم می شود.
بنابر این به هیچ عنوان از لحاظ بیولوژیکی ضرر ندارد.
کیفیت بهتر پخت نسبت به ظروف استیل
ظروف استیل برای آب پز کردن مواد غذایی کاربرد خوبی دارد. اما پختن غذا در ظروف استیلی آن هم با روغن باعث می شود تا برخی از مواد غذایی مانند برنج به کف قابلمه استیل بچسبد و تمیز کردن قابلمه را دشوار سازد. اما ظروف چدنی این عیب را برخوردار نیستند و کیفیت پخت خوبی دارند.
راهنمای خرید اینترنتی لوازم آشپزخانه
مزایای قابلمه چدن اصل
- کمیاب و گران
- عمر طولانی و مقاوم در برابر حرارت
- شست و شوی آسان
- مصرف کمتر روغن
- تولید آنزیم های یون
- بی ضرر برای سلامت انسان
توزیع گرما در قابلمه چدن چگونه است؟
ظروف چدن نسبت به ظروف استیل، خیلی دیرتر گرما را در کل بدنه پخش می کنند. به همین دلیل ممکن است برخی قسمت های قابلمه در ثانیه های ابتدای پخت هنوز سرد باشد. برای این که این اختلاف دما روی میزان برشته شدن غذا تاثیر نگذارد بهتر است از حرارت بالای قابلمه به اندازه کافی مطمئن باشید. سپس مواد غذایی را در آن قرار دهید تا فرآیند پخت انجام شود.
نکات استفاده قابلمه چدن
- هنگام شستشو تا حد امکان سعی کنید از شوینده های قوی شیمیایی استفاده نکنید و تنها با مایع ظرفشویی و یک ابر نرم سطح قابلمه چدن را شستشو دهید. اگر بعضی از ذرات چربی به آسانی جدا نمی شوند می توانید با سیم ظرفشویی آن را پاک کنید البته با احتیاط.
- برای این که ظاهر ظروفتان همیشه نو و زیبا بماند از آن به درستی نگه داری نمایید. اجازه ندهید شعله ی گاز به دیواره های قابلمه اصابت کند زیرا باعث چسبیدن مواد غذایی هم آسیب رساندن به دیواره می شود.
- ظروف طراحی شده از جنس چدن را از فروشگاه های معتبر و ترجیحا نمایندگی فروش ظروف آشپزخانه تهیه نمایید. ظروفی که دستفروشان ارائه می کنند ممکن است تقلبی باشد.
- اگر می خواهید این محصول بیشتر برایتان عمر کند، آن را در یخچال قرار ندهید. چون تغییرات دمایی سرد و گرم به مرور مضر است.
- برای هم زدن و سر و ته کردن غذا پیشنهاد می شود از قاشق یا کفگیر فلزی استفاده نکنید که مبادا روی کف آن خش ایجاد شود. کفگیر های چوبی و پلاستیکی گزینه ی مناسب تری برای این کار هستند.
مصرف روغن کمتر
بر اساس آخرین تحقیقات سازمان غذا و دارو، سالانه هزاران نفر بر اثر مصرف زیاد چربی به بیماری های قلبی مبتلا می شوند. بنابر این تا جای که امکان دارد باید روغن را از غذا کمتر نماییم. در سرویس قابلمه های چدنی نیازی نیست تا روغن بسیار زیادی مصرف نماییم تا هم هدر برود هم مضرات زیادی به همراه بی آورد. در واقع این گونه قابلمه ها سطح شناوری دارند که با روغن کم هم می توان در آن آشپزی کرد.
قیمت قابلمه چدن
اجناس خوب این قابلمه ها کمیاب و گران هستند. همچنین چون اکثرا کالای وارداتی هستند، به دلیل نوسانات ارز و تورم دارای قیمت یکسانی نیستند و هر لحضه ممکن است تغییر کنند. ست چدنی شامل چند تابه و قابلمه به مشتریان عرضه می شود.
پیشنهادهایی برای شما
محصولات پیشنهادی این مقالهمشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا
مشخصات کالا